![]() |
|
206 1.4 HDI kapı sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
ugur1418 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2013 Konum: ısparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2013 Saat 21:44 |
|
2 ay önce aldıgım peugeot 206 hdi 2005 model aracımın ilk aldıgımda anahtarla sadece sağ tarftaki kapıları acılryodu şöför kapısını anahtarla arkasındaki kapıyıda elimle acıyodum .Ancak şimdi merkezi kilit calısmamakla birlikte arka kapıların ikiside elle dahi cok zor acılıyor,bagajıda acamıyorum bu kumadadan acılmadıgı için.elektrikçiye gittim kaportacıya yönlendirdi.kaportacı kapı bası 200 tl dedi hiç bakmadan anlayan arkadaslar varsa yardımcı olsunlar en azından fikir sahibi olmak için.antalya ısparta yakınlarında önerebilecekleri biyerde olabilir şimdiden tesekkürler
|
||
![]() |
||
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
o nasıl usta kapı başı 200 tl mi. çıkma kapı al boyat tak daha ucuza gelir kardeş
![]() |
||
YOUTUBE KANAL: youtube; ghostK
|
||
![]() |
||
ugur1418 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2013 Konum: ısparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bende aynen öyle söyledim kapıyımı değiştiriosun ne fiyatı bu böyle dedim her kapıda ayrı motor var dedi ustada anlamadıgım için tamam saolun dedim.elimle acıorum arka kapıları pimini elimle cekiorum zar zor açılıyor.elektrikçiyemi götriyim kaportacıyamı bilemedim
|
||
![]() |
||
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
kardeş biraz bilgin varsa sen bi kapı içini söküp baksan belki gözle görülür bi sıkıntı vardır. benim araçta tepkimesi geç kalıyodu. arka sağ kapı , kapıları açtıktan 2 sn ye sonra açılıyodu. ben söktüm yağlayıcı sprey sıktım kilite doğru sonra düzel. senin iş çok kötüyse bence elektronik iş ama belki kaportadan kaynaklıdır senin işi . ilk önce iyi bi elektrikciye git bence
|
||
YOUTUBE KANAL: youtube; ghostK
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |