![]() |
|
406lardan hangisini alsam? ACİL |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2013 Saat 10:03 |
Kendi şehrimde ilan arattım, linki aşağıdadır, Sedan Tercih ettiğim için 406 düşündüm, nedersiniz yardımlarınız tavsiyeleriniz, aynı sınıftan başka model marka, fiyat 18000 e kadar olur. şimdiden tşkler,
ayrıca acil arac almam lazım cocuk var cok zorlanıyorum sabah soguklarından dolayı titriyor yavrucum takside 40 tl tutuyor bu gidişle parayı bitireceğim... |
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
istersen astra ve vectrayıda bi düşün 20.000 lik vectrayı 18 e cok rahat alırsın 406 pek yok gibi bide kış ayları olduğu için satıcı pek zorlamaaz satamaz zaten
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tercihen 406 gibi geniş aktif araç düşünüyorum, vectralarada bakıyorum çoğu yıpranmış duruyor gözümede hitab edenini bulabilsem neden olmasın. daha önce 206 vardı HBye şuanda soğuk bakıyorum
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
benim ilk aracım 98 vectra olduğu için o arabaların yeri benim için bi başka ama sen 18 e 2000 yada 2001 model vectra alabilirsin kendini kocaeli ile sınırlama bence HB lere sıcak bakmaya bilirsin ama ben şuan 307 ye biniyorum opele göre performans dışında iç hacimden bi sıkıntım yok geniş tavan mesafen yüksek bagaj büyük benimki dizel bide azda yakıyor yazın iki kez tatile gittim 4 kişi ailem ile valizler felan hiç sıkıntı yasamadım hatta yer bile vardı bagajda hatta babam bu aracı o kadar sevdiki 28 haziranda almama rağmen galiba 9 kez uzun yol yaptı az yakıyo sıkıntı cıkartmıyo diyip gidiyor
|
|
![]() |
|
Herkeze Çok teşekkür ederim, Dün bir boşlukta galericiler sitesine gittim, vectra 1,7 dizel 120binde sanruflu 4 cam otomatik bakarken benim gibi bi müşteri geldi aracını değiştirecekmiş derken 2008 128binde 1.3 mjet Dinamic Linea idi aracı, galerici 18e sayarız dedi duydum tabi, arkadaşın ardından gittim, nakit satmak istermisin dedim, derkene uygun bi fiyata (Fiyat vermek istemiyorum satış için :D )anlaştık şimdi sanayiden geldim, ufak tefek masrafı var tabi, ama çok iyi fiyata aldığımı söyleyenler var keşke almasaydın diyenlerde var,
Fiat linea 1.3 mjet dinamic 128binde gözle görülebilir ahım şahım bi durumu yok tabi, mesela 2004 model 206'ım bundan 2 kat daha diri ve temiz duruyordu, okadarda olsun dedim, almaya kararlıyım ne dersiniz?
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
senin içine siniyosa sıkıntı yok başkasına kulak asma
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
az yakan bir araç almışsınız hemde özellik olarak kendi sınıfında dolu hayırlı uğurlu olsun.ayrıca bizim millete bakarsan araba alamazsın her araç sorunlu hepsinin ayrı ayrı kusuru var önemli olan sizin beğenmeniz.
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
Bende öyle düşünüyorum, Az yakan Sınıfının dolusu, şanzıman düzgün çalışmayan aksamı yok, içime siniyor, fakat daha alamadım, sahibi naz yapmaya başladıda 3e5e bakıyor :) ben fiyatımda kararlıyım, ayrıca bu fiyatada başka yok :)
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
Demir ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
406 HDİ düşünülebilir...
İzmit'e takılıp kalma...Yakın çevre illere bakmanda fayda var..Çeşitlilik açısından..
Örneğin İstanbul max 1-1,5 saatlik mesafede..Niyahetinde araç alıyorsun...Mutlaka detaylı bir baktırırsın..
Nakit 18.00 civarı alternatif başka modellerde olabilir aslında..Tam beklintin, isteğin nedir bu hususta..
Değişik başka modeller yorumlayalım,Telakki edelim...
|
|
![]() |
|
inanın tek başımayım, mesai içinde yerimden kıpırdayamıyorum, Aslında dizel sedan düşünüyorum ve konforda güvenlikte eksik olmasın. Şuanda Linea anlaşmasındayım, satıcı fiyatı yükseltmek istiyor, çıkamıyorum ofisten, gitsem parayı saysam eline hoppidik vericek arabayıda işler yoğun, bugün almamlazım :D
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
1 lineam oldu, sevgili arkadaşlar. ilginize Tşkler.
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
Demir ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
Hayırlı olsun..İyi günlerde..Yukarıda bahsettiğiniz aracımı aldınız.?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |