![]() |
|
Hararet yapması |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ugurkurt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kasım 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Ocak 2013 Saat 18:24 |
Benim sorunum gecen hafif sıkışık trafikte giderken hararet normaldi. Eve gelmek üzereyken hararetin sona dayandığını stop ikazı ile beraber ikaz metni çıktı . Evin önüne çektim herhangi bir su veya buhar çıkışı yoktu ama fan çalısmaya devam ediyordu. Ertesi gün evin önünde denedim açması gereken sıcaklıklarda fanin çalıştığını gördüm turbo fan dahil ama hararet yükselmeye devam ediyordu yada bı türlü düşmüyor . Korkumdan 110 un biraz uzerindeyken kapattım. Sıkıntımın ne olduğunu ve kaça patlayacagini bilen varsa ve benimle paylaşırsa sevinirim... Şimdiden teşekkürler
|
|
307 XT PREMIUM 1.6 110 BG BENZİNLİ 2002
|
|
![]() |
|
falan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 280 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
3-5 seebebi olabilir... termostattansa 100-150.. devir daim pompasindansa 150-200.. hararet müşüründense 30-40 .. gidip baktirman lazim ama geciktirme.. çpk büyük problemler oluşabilir..
|
|
2000 mod 206xr 1.4 8 valf 140000km benzin+lpg manuel
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |