![]() |
|
27.01.2013 Ankara Buluşması (Guncel foto 1,4,5.s) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 5> |
Yazar | ||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Ocak 2013 Saat 01:39 |
|
!!! 26.02.2013 günceli 1. - 4. - 5. sayfalarda güncel fotolar mevcut.
Arkadaşlar Merhaba, Öncelikli yeni yılınızı en içten dileklerimle kutluyorum. Umarım daha iyinin daha güzelin ve en hayırlısının olacağı bir yeni yıl geçirirsiniz. Geçenki buluşmanın tadı damağımızda kaldı. Toplanalım bişiler yapalım. Vakti geldi geçiyor. Eğerki hava şartları uygun olursa 19 ve ya 20 ocak gibi bir buluşalım. İLeri bir tarihi seçmemdeki amaç fazla kişiye ulaşmak yapılabilecekleri araştırmak ve geçenkine nazaran daha etkili bir buluşma yapmak. Biliyorsunuz buluşmada gırgır muhabbet şamata fevkaledenin fevkinde ![]() Bu tarih öğrenci (buna ben de dahil) arkadaşlarım için de uygundur diye düşündüm. Sınav ders tasası olmaz. Buluşmada muhabbet ettiğimiz ve forumdaki bir çok kişi bilir tanır beni. Açık sözlü konuşurum. Her zaman da karşımdakinin fikirlerine saygı duyarım. Bu açıdan buluşmaya katılabilsin katılamasın herkesin fikirlerini bekliyorum. Yine ve yine söylüyorum, çıkar ve üstünlük sağlamak , bir amaca hizmet etmek gibi bir gayem olmadı olmaz. Soğuk havalarda sıcak muhabbetler dileği ile başlığı başlatıyorum.... ****Arkadaşlar kusura bakmayın ilgisizdim sınavlarımdan ötürü. Bir de araya ehastalık girdi. Tam bir koordine olamadık buluşmayı diğer haftaya erteleyelim dedik. Hava muhalefeti olmazsa bomba gibi toplanırız. Buluşma Yeri : Acity Otopark Buluşma Tarihi : 27 OCAK 2013 Buluşma Saati : 12.00 Plan: -12.00 da Acity de buluşma . -12.30 da Acityden hareket. -13.00 de Göksuya giriş. İtirazı veya fikri olan paylaşsın lütfen her türlü fikir ve eleştiriye açığız. Katılımcılar 1-ibrahim.kut 2-elsoberano 3-tellotello 4-muntehaozen 5- 6- . . Telefondan ulaşmak için ; Ali 537 380 32 86 Bulusmaya katilan ve bizi destekleyen herkese cok tesekkur ederim. Bizden destegini esirgemeyen Ibrahim abiye ozellikle tesekkur ediyorum yeni is hayatinda basarilar dilerim. Araba yikama-yemek-cay en guzeli de sohbet hersey harika idi. Devami gelecektir havalar isininca artikin ![]() Fotograflari yavas yavas buradan paylasacagiz ***********************************************************---Fotograflar---************************************************* ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen Alicilik - 26 Şubat 2013 Saat 09:23 |
||
![]() |
||
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sınav tasası olmaz olur mu hocam, benim direk final dönemimin tam ortası o tarihler
![]() |
||
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
hacettepe hep böle gıcık oluyo ![]() |
||
![]() |
||
serkan719 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 410 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan719
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Cumartesileri Sanayi
Pazarları Dershanem var |
||
![]() |
||
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
|
bir aksilik olmazsa ben gelirim .
|
||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
||
![]() |
||
EnSoNiQ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2012 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 512 |
|
sınavlar ve iş olmazsa bende aslanımla misafiriniz olurum :)
|
||
Peugeout 307 XT BVA Hatchback 2004 Model
|
||
![]() |
||
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
|
22 ve 25 Ocak arası haricinde bende gelebilirim
![]() |
||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
en üste bizi yaz yine olum ve ben
|
||
![]() |
||
|
konu güncel
|
||
![]() |
||
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
|
sorma kardeşim dediğin gibi, hep bi çıkıntılık yapıyor bizimkiler ![]() |
||
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
||
![]() |
||
baris ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2012 Konum: Tekirdağ/çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 96 |
|
tekırdaga falanda bı etkınlık koyun ya :)
|
||
![]() |
||
_semihk_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: afyon/konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 518 |
|
kardeşim benimkide 18 inde bitiyo.. büte kalmazsam memlekete gidicem kesin gelirim..
|
||
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
||
![]() |
||
|
ses yok mu başkalarından hadi bi gayret
|
||
![]() |
||
muntehaozen ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Kasım - 1991 Kayıt Tarihi: 07 Haziran 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muntehaozen
|
Bi aksilik olmassa gelirim kardeşim
|
||
2010 Peugeot 308 1.6 AUTO6R HDI Premium
|
||
![]() |
||
|
Face e bakar ol kardeşim bu cumartesi görüşelim ![]() Ahali, haydi şimdi bütün eller havaya artık girdik hepimiz de havaya açılsın yürekler açılsın gönüller yer etsin bu şarkı söylesin diller Ses çıkmıyo Angara ya ne oldu ? |
||
![]() |
||
|
vakit daraldı ses yok
|
||
![]() |
||
kuti ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2012 Konum: kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
|
hocam benim araç komple boyada bir yandan da modifiye işlemleri yapılıo 25 ine kadar cıkar diye bekliyorum cıkarsa muhakkak katılırım.
|
||
kısmet
|
||
![]() |
||
|
Takastan vazgeçtim buluşma yapılırsa katılıcam ama şimdilik 3 kişi mi varız
|
||
![]() |
||
|
Buluşmayı 26-27 sine mi alsak gelebilecek arkadaşlarda katılsın.
|
||
![]() |
||
|
bana uyar
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 5> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |