![]() |
|
307 Cd changer.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fatih__bass ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih__bass
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Ocak 2013 Saat 00:47 |
Arkadaşlar arabamı yeni aldım fakat alırken özellikle kontrol ettim çalışıyor mu diye bi skıntısı yoktu bir hafta kadar sonra bi cd çalayım dedim önce cızırtılı bi ses verdi sonra ki denemelerde de tam okuyacakken radyoya geçmeye başladı. Bu sıkıntıyı nerde hallettirebilrim acaba başından geçen birileri yardım edebilir mi ?
|
|
![]() |
|
EnSoNiQ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2012 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
genel sıkıntı iyi bir teyip alın bence kalite çok değişiyor ben öyle yaptım şuan çok iyi
|
|
Peugeout 307 XT BVA Hatchback 2004 Model
|
|
![]() |
|
fatih__bass ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih__bass
![]() ![]() ![]() ![]() |
orjinalliğini bozmak istemiyorum o yüzden tamir ettireyim diyorum ama randıman alamam mı acaba
![]() |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam 307'de cd changer sorunu yaşamayan yok, orjinalliği bozmak istemiyorsanız audio system deneyin.Ben kullanıyorum çok memnunum. Videolu incelemem için tıklayın. |
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Benimki de sıkıntılı hocam, teybi değiştirmeyi ya da arkadaşların dediği gibi Audio System almayı düşünüyorum. Ama tamir edebildiğini söyleyen yerlerde var bakayım size özelden bağlantıya geçebileceğiniz web sayfasını iletirim ama ben de önermem çünkü fazla dayanmıyormuş yine.
|
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
307 de cd changer tam bir sıkıntı bende 2 gün kullanabildim şimdi çalmıyor bende audio sistem düşünüyorum .
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih__bass
Benimki de sıkıntılı hocam, teybi değiştirmeyi ya da arkadaşların dediği gibi Audio System almayı düşünüyorum. Ama tamir edebildiğini söyleyen yerlerde var bakayım size özelden bağlantıya geçebileceğiniz web sayfasını iletirim ama ben de önermem çünkü fazla dayanmıyormuş yine.
bekliyorum mesajınızı teşekkür ediyorum |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih__bass
ilk ve son kez tamir deneyeceğim sonra olmazsa da çaresine bakarız artık çok teşekkür ediyorum ilginiz için
|
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Mesajı gönderdim hocam, bir bakın isterseniz tamir ettirirsiniz. Kolaylıklar,
|
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |