![]() |
|
kovuldum sandım :))) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Aralık 2012 Saat 19:33 |
|
hele şükür ya 1 saattir ugrasıyorum siteye girmek için hata veriyor giremiyorum.hata veriyo dedim yöneticiler beni tekmeledi galiba forumdan die :))))
|
||
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Yok hocam forumda sıkıntı var sanırım, son 17 saattir açılan konular ve mesajlarda kayıp şuan.
|
||
![]() |
||
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
allah allah neyse benimkisi gır gır olsun die konu actım ben.düzelir inşallah.
|
||
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
|
vayyy benim vites te yukselmiş 2.vitese cıkmısım daha yeni farkediyorum :)))
|
||
|
||
![]() |
||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
|
bizim vitesler aynı :D
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
|
ama seni yakalamısım baq sen benden 2 yıl 10 gün önce üye olmusun aramızda 2 yıl var yinede yakalamısım seni :)))))))))))))))
|
||
|
||
![]() |
||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
|
E biraz :)
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
|
yahuu bu foruma ne oluyor sapıtttıı heeee yazdıklarım gitmiyor hata veriyor sonra böyle iki tane gönderiyor :D. yeni yıl moduna mı ayarlıyor kendini acaba :)))
|
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
|
aha bu hatayı veriyor
An error has occurred while sending an email. Please check that the AspEmail email component is installed on the server. Please contact the Forum Administrator. Server object 006~ASP 0177~Server.CreateObject Failed~800401f3 |
||
|
||
![]() |
||
_semihk_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: afyon/konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 518 |
|
bena da bi vites atlatsa ne olur yani.. kader yaa
|
||
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
||
![]() |
||
EnSoNiQ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2012 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 512 |
|
datacenter taşınıyor galiba bu sorunlar ara ara olabilir
|
||
Peugeout 307 XT BVA Hatchback 2004 Model
|
||
![]() |
||
cey cey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: mudur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 322 |
|
6 vides var 306 gti hesabi suan 2 lemeye devam :)
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |