![]() |
|
Araba uzun yol yapınca |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
acemi pecocu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2012 Konum: türkiyede bir y Durum: Aktif Değil Mesajlar: 387 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı acemi pecocu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Ocak 2013 Saat 12:36 |
|
![]() |
||
206 x lıne 1.4 2005 otomotik vites kırmızı şimşek
|
||
![]() |
||
falan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 280 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
anladiğim kadariyla benzin pompaniz bozulmuş.. tekrar bozulmasini istemiyorsaniz benzinin bitmesini beklemeden benzin almalisiniz. bir dahada araçta koku olduğu zaman kesinlikle yola devam etme.. geçmiş olsun.
|
||
2000 mod 206xr 1.4 8 valf 140000km benzin+lpg manuel
|
||
![]() |
||
acemi pecocu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2012 Konum: türkiyede bir y Durum: Aktif Değil Mesajlar: 387 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı acemi pecocu
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kazasız belasız tamir ci parasız inşaALLAH
|
||
|
||
![]() |
||
fatih__bass ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih__bass
|
bende 3 dört gündür binmiyorum bugün çalıştırdım çat diye çalıştı umarım bidaha olmaz ama yinede göstermek lazım gönül rahat olsun :) |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı acemi pecocu
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
gngburak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
|
tellotello arkadaşa katılıyorum ben de bazen böyle durumla karşılaştığımda 206 ya göre söylüyorum arka koltuk altındaki benzin pompasının soketi var onu tak çıkar yapıyorum düzeliyor orayı bi kontrol et
|
||
www.gngtasarim.com
|
||
![]() |
||
fatih__bass ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih__bass
|
çalışmama sorunu tam olarak neymiş acaba o bende de olmuştu geçen hafta sarıyerden tuzlaya gittim markete girdim tekrar çalıtırdığımda çalışmadı 2 saat sonra hiç bişey olmamış gibi çalıştı.
|
||
![]() |
||
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
|
Hocam ben bu başlığa cevap yazmıştım ki zaten orada da arka koltuğun altında benzin pompası var, eğer araçta benzin kokusu varsa oradadır sıkıntı demiştik
![]() ![]() ![]() |
||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı acemi pecocu
|
Cevap filan gelmedi
![]() |
||
|
||
![]() |
||
falan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 280 |
|
öncelikle aracinizin marka ve modelini imzaniza eklemelisiniz.. kim neye göre yorum yapacak? ayni modeli kullanicalari sizi cevaplayacaktir..
|
||
2000 mod 206xr 1.4 8 valf 140000km benzin+lpg manuel
|
||
![]() |
||
EnSoNiQ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2012 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 512 |
|
doğru yere açmış olabilirsiniz ama konuyla ilgisi olan veya ustalarımızdan cevap gelecektir heyecana gerek yok :) bilgisi olmayan arkadaşlar cevap vermiycektir ki sizi yanıltmasın
|
||
Peugeout 307 XT BVA Hatchback 2004 Model
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı acemi pecocu
|
Konuyu yanlış yeremi açtım acaba? Cevap gelmedi birde yeni konuların gözüktüğü yer varmı yeni üyeleremi kapalı
|
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı acemi pecocu
|
Öncelikle selamun aleykum benim sorunum şu şehir içinde kısa yolda olmuyor hafta sonları köye gidiyorum uzun yol yapıp bir yerde mola verince mubarek çalışmıyor tık diyor yok aküyü değiştirdim biraz yapmadı bir gün önce gene yaptı kaldım sabahleyin arabanın yanına gittim çalştı bu araba arada molamı vercek www
![]() |
||
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |