![]() |
|
106 quiksilver kesme sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
emsalsizcix ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emsalsizcix
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2012 Saat 22:12 |
Sorunum söyle, araç boştayken veya hareket halindeyken boşa alarak yüklendiğimde hiç bi sıkıntı olmadan kesiciye bile giriyorum. Ama araç yüke bindiğinde yani hareket ettiğinde belli devirlerde sürekli kesiyo ve kerkiniyo örneğin kalkıyorum 3000 dd'de sanki araç stop etmiş gibi duruyo sonra tekrar devam ediyo 3 tane benzin pompası degistirdim filtreler bujiler kontrol edildi sıkıntı yok. sizce bu neden kaynaklanır?
|
|
![]() |
|
oozcan42 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağustos 2012 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Motor geçici olarak limp moda giriyor gibi duruyor. Enjektörlere bakıldı mı acaba? Benim limp mod sorunu enjektörlerden di.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |