![]() |
|
sisli tampon |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
baris ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2012 Konum: Tekirdağ/çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 96 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2012 Saat 19:55 |
![]() |
|
baris ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2012 Konum: Tekirdağ/çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 96 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://www.otoyedekparcaburada.com/PEUGEOT-206-9806-ON-TAMPON-SISLI,PR-39436.html
almak istedıgım tamponda burda satılmakta fikri olan ?
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Kendi tamponunuzada sis farı takabilirsiniz, detaylar için tıklayın
|
|
![]() |
|
206206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 247 |
sis farı alıp kendi tamponunuza taktırabilirsiniz ben öyle yaptım
|
|
pegeout 207 1,4 hdi trndy
|
|
![]() |
|
ne kadara mal olur peki ? takmam gereken far ne marka olmalı ? 206206 ne marka taktın sen kardesım ?
|
|
![]() |
|
206206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 247 |
Barış ben bu işlemi 2 sene önce yaptım. marka hatırlamıyorum. sisleri parça satan toptancıdan çiftini 70 liraya almıştım , 50 lirayada usta sisleri taktı.
önce tamponu söktü, tamponun içinde sislerin kesileceği yerler belli, keserek arka sise bağladı, arka sisleri yaktığımda önlerde yanıyor.
sisli tampon almak o an için bana maliyetli gelmişti çünkü boya masrafıda işin içine girecekti.
|
|
pegeout 207 1,4 hdi trndy
|
|
![]() |
|
eyvallah saolasın yarın bı bakınıyım bakalım parcacılaara bulurum herhalde :)
|
|
![]() |
|
elmegro ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2012 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
bence benim araç gibi bi RC ön tampon güzel duracaktır hocam .
|
|
![]() |
|
aracın bı resmı varmı hocam yuklesen
|
|
![]() |
|
_semihk_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: afyon/konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 518 |
kaça mal oldu hocam tamponu rc ye çevirmek
|
|
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
|
![]() |
|
elmegro ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2012 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
![]() Araç Resmi Budur Hocam . Düzenleyen elmegro - 02 Ocak 2013 Saat 18:50 |
|
![]() |
|
cinar87 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
elimde beyaz renk komple (sisli) ön tampon var ilgilenirsen 532 340 61 63
|
|
![]() |
|
özelden yaz kardeşim konusalım.
|
|
![]() |
|
cinar87 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
Selamlar kardeşim hayırlı sabahlar
|
|
![]() |
|
serkan719 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 410 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan719
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
benim kafama takılanda
ekstra bir tuşmu koyucaz. sisleri yakmak için. arka sis ile birlikte yanmasın |
|
![]() |
|
Ekstra Tuş Size Kalmış .
|
|
![]() |
|
benım bıldıgım sol far lamba kolunda bı arka bıde on sıslerı yakmak ıcın bı tus var zaten
|
|
![]() |
|
serkan719 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 410 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan719
bende sadece arka sisi yakmak için var.
|
|
![]() |
|
kolu ılk kademesınde on normal farlar ıcın var, onun bı onunde ılerı ıtınce kolu degıl sadece ufak bı tusu kadranda sıs ısaretı cıkıyo, onun tam tersıne ıtınce baska bı sıs ısaretı cıkıyo benım aracta, bırı on bırı arka
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan719
bizde durum farklı
o tuşu bende çevirdiğimde arka sisi açıyo diğer tarafa çevirdiğimde arka sisi kapatıyo. başka sis için tuş yok. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |