![]() |
|
Lastik Alırken Şuna Kesin Dikkat edin. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2012 Saat 16:02 |
||
![]()
|
|||
![]() |
|||
baris ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2012 Konum: Tekirdağ/çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 96 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
guzel bılgı saolsınız...
|
|||
![]() |
|||
_semihk_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: afyon/konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 518 |
||
![]() |
|||
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
|||
![]() |
|||
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
||
paylaşım için teşekkürler.
|
|||
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|||
![]() |
|||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
||
Teşekkürler Salih bey =)
|
|||
![]() |
|||
||
geldim geldim Salih bey yanlayımmı ?
|
|||
![]() |
|||
||
Salih bey can çekintisini biraz açarmısınız ? bu arada biraz önce sinemadan geldim unutmadan uyarayım HTR2B Dönüşüm adlı filme sakın olaki gitmeyin hayatınızda izleyebileceğiniz en saçma filmlerden birtanesidir arşivinizde. boşu boşuna hayatınızdan 3 saat harcamayın.
|
|||
![]() |
|||
||
Salih bey,Rakısız mangala ateş der geçerim ben ;)
|
|||
![]() |
|||
||
Aaaaııııııggggghhhh !! Salih hocam şimdi canımı yaktınız işte :D yarın rövanşı alırım ben siz hiç ama hiçç merak etmeyin emi :D
|
|||
![]() |
|||
Hakimmmm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ocak 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
||
Güzel bilgi teşekkür ederiz
|
|||
![]() |
|||
||
Rica ederiz efenim
|
|||
![]() |
|||
pierson ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2012 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
||
arkadaşlar 206 aracımın lastikleri özellikle ön lastikler biraz inik gibi geldi bana...bunların bir ayarı var mı?
|
|||
![]() |
|||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
||
4208 yazıyo benım lastıklerde baya geçmiş benimm zaten pazartesi kar lastiklerimi takıyorum yazada yenılerını alırız artık :)
|
|||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|||
![]() |
|||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
||
Yaza geri peugeotya transfer ederiz seni :) |
|||
![]() |
|||
pierson ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2012 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
||
arkadaşlar bilen yok mu?peugeot 206..2002 model 1.4 xr...lastiklere ne kadar hava vurdurmam lazım.?
|
|||
![]() |
|||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
||
Ben ön arka hepsine 34 PSI basıyorum. |
|||
![]() |
|||
||
uzun yola çıkıcam...normal olur dimi bu değerler?
|
|||
![]() |
|||
||
Araç kapı içinde değerler bar olarak yazıyor, hem aracın boş olarak hemde 5 kişi ve bagaj dolu halde kaç bar hava basılacağı yazıyor, (1 bar = 14.5 PSI) ona göre uygun hava basıncını ayarlayın.
Örnek Resim: Araç 2 kişi bagaj boş, ön lastikler 2.2 Bar =31.9 PSI, arka lastikler 2.3 Bar = 33.3 PSI Araç 4 kişi bagaj dolu , ön lastikler 2.2 Bar = 31.9 PSI, arka lastikler 2.8 Bar = 40.6 PSI ![]() |
|||
![]() |
|||
||
teşekkürler serco
|
|||
![]() |
|||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
||
İnsallah abi :) |
|||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |