![]() |
|
Lastik Alırken Şuna Kesin Dikkat edin. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2012 Saat 16:02 |
||
![]()
|
|||
![]() |
|||
baris ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2012 Konum: Tekirdağ/çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 96 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
guzel bılgı saolsınız...
|
|||
![]() |
|||
_semihk_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: afyon/konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 518 |
||
![]() |
|||
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
|||
![]() |
|||
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
||
paylaşım için teşekkürler.
|
|||
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|||
![]() |
|||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
||
Teşekkürler Salih bey =)
|
|||
![]() |
|||
||
geldim geldim Salih bey yanlayımmı ?
|
|||
![]() |
|||
||
Salih bey can çekintisini biraz açarmısınız ? bu arada biraz önce sinemadan geldim unutmadan uyarayım HTR2B Dönüşüm adlı filme sakın olaki gitmeyin hayatınızda izleyebileceğiniz en saçma filmlerden birtanesidir arşivinizde. boşu boşuna hayatınızdan 3 saat harcamayın.
|
|||
![]() |
|||
||
Salih bey,Rakısız mangala ateş der geçerim ben ;)
|
|||
![]() |
|||
||
Aaaaııııııggggghhhh !! Salih hocam şimdi canımı yaktınız işte :D yarın rövanşı alırım ben siz hiç ama hiçç merak etmeyin emi :D
|
|||
![]() |
|||
Hakimmmm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ocak 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
||
Güzel bilgi teşekkür ederiz
|
|||
![]() |
|||
||
Rica ederiz efenim
|
|||
![]() |
|||
pierson ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2012 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
||
arkadaşlar 206 aracımın lastikleri özellikle ön lastikler biraz inik gibi geldi bana...bunların bir ayarı var mı?
|
|||
![]() |
|||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
||
4208 yazıyo benım lastıklerde baya geçmiş benimm zaten pazartesi kar lastiklerimi takıyorum yazada yenılerını alırız artık :)
|
|||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|||
![]() |
|||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
||
Yaza geri peugeotya transfer ederiz seni :) |
|||
![]() |
|||
pierson ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2012 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
||
arkadaşlar bilen yok mu?peugeot 206..2002 model 1.4 xr...lastiklere ne kadar hava vurdurmam lazım.?
|
|||
![]() |
|||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
||
Ben ön arka hepsine 34 PSI basıyorum. |
|||
![]() |
|||
||
uzun yola çıkıcam...normal olur dimi bu değerler?
|
|||
![]() |
|||
||
Araç kapı içinde değerler bar olarak yazıyor, hem aracın boş olarak hemde 5 kişi ve bagaj dolu halde kaç bar hava basılacağı yazıyor, (1 bar = 14.5 PSI) ona göre uygun hava basıncını ayarlayın.
Örnek Resim: Araç 2 kişi bagaj boş, ön lastikler 2.2 Bar =31.9 PSI, arka lastikler 2.3 Bar = 33.3 PSI Araç 4 kişi bagaj dolu , ön lastikler 2.2 Bar = 31.9 PSI, arka lastikler 2.8 Bar = 40.6 PSI ![]() |
|||
![]() |
|||
||
teşekkürler serco
|
|||
![]() |
|||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
||
İnsallah abi :) |
|||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |