![]() |
|
göçük tamir masraf |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
rhcpeppers ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2012 Saat 01:02 |
arkadaşlar araçta tekmeyle oluşmuş hafif bir göçük var. peugeot ambleminin 10 15 cm sol tarafında 5 cm çapında hafif bir göçük var. Tamiri nasıl olur nasıl yapılır kaça malolur? komple kaput işlemmi görür ? fikirleriniz neler
|
|
206 XT 2000 1.6 siyah
|
|
![]() |
|
_semihk_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: afyon/konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 518 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bütün 206ların kaderimi tekmelenmek yaa :))
|
|
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
|
![]() |
|
rhcpeppers ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
![]() ![]() ![]() ![]() |
:D valla bir arkadaşın işi. üstüne doğru gittim. refleks olarak yapmış;) hıyar ağası
|
|
206 XT 2000 1.6 siyah
|
|
![]() |
|
_semihk_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: afyon/konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 518 |
resim atsaydın tahmini bişey çıkatabilirdik aslında.. dediğine bakılırsa pek bişe yok.. pops a dent i deneyebilirsin.. çok güzel bişey.. hatta arkadaşına hıyarda demişin ama o alsın :)) pek pahalı bişey değil.
|
|
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
|
![]() |
|
http://www.youtube.com/watch?v=SggArT4L2_k
linki izle bi fikir oluşturabilir sende
|
|
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
bende var bu aletten almıştım ama hiç kullanmak nasip olmadı sıcak silikon kullanılıyo sanırım. yapıyoruz diye başımıza iş alırmıyız;)
|
|
206 XT 2000 1.6 siyah
|
|
![]() |
|
hocam her durumda kaporta boyacının yolunu tutacaksan bi dene derim.. tekmeden sonra köprüleri yakmışın ztn :)) belki kurtarır
|
|
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
Ben hep arkadaşlarımın üzerine sürerim de kimse tekme atmadı daha :D atarlarsa lastiğimi yakından inceleme fırsatı bulacaklar :)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
evet benimde başıma ilk defa geldi. arkadaş demekte istemiyorum kıracaktım kafasınıda neyse dedik hayırlısı;) haklı çıktı kendi havasında;) yapayım o zaman ben bu işi
|
|
206 XT 2000 1.6 siyah
|
|
![]() |
|
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
hocam yaparsan ne kadar işe yaradığını da yaz buralara, lakin bende de var ufak tefek göçükler çamurlukta, göz ardı etmeye çalışıyorum ama nereye kadar :)
|
|
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
valla bugün denedim ama araba slikon ve prizi bir araya getirmek çok zor. slikonu evde prize taktım arabaya yetiştim ama bir miktar sıkabildim. tutmadı. sonra tekrar deneyecem;)
|
|
206 XT 2000 1.6 siyah
|
|
![]() |
|
biz zoru severiz kardeşimmm :))
|
|
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
|
![]() |
|
![]() |
|
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
bugün denedim. Oldukça sıktım silikondan. ama yine attı çok çabuk kuruyor ve tutmuyor. Slikondamı sorun var anlamadım açıkçası. millet slikonu alkolle çıkardıgını yazmış. bu tam tersi
|
|
206 XT 2000 1.6 siyah
|
|
![]() |
|
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
hocam yapmışsınızdır gerçi ama, uygulama yapacağınız bölgeyi iyice temizlediniz mi? alkollü birşeyle kolonya falan, ve kuru olcak o bölge diye biliyorum. Dediğim gibi muhtemelen dikkat etmişsinizdir bunlara ama bi yazayım dedim |
|
|
|
![]() |
|
serkan719 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 410 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan719
50 kaporta alsa
100 de boya |
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
aynısını tamponun sağ tarafınada yapsın bence şekil gibi durur mastaf olmaz be kardeşim :)
PRIVATE 206 XT :)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
pek silmedim ama temizdi orası. bugün son bi deneme yaparım
|
|
206 XT 2000 1.6 siyah
|
|
![]() |
|
acemi pecocu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2012 Konum: türkiyede bir y Durum: Aktif Değil Mesajlar: 387 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı acemi pecocu
Benimde ışıklarda arkadan bir ayı vurdu kaçtı çok az ama usta 500 istedi 2 yerde var bir arkadaşta tvden bir alet aldım ben yaparım dedi ama güvenemedim yaparım derken daha masraf etmeyelim nasıl tamirlediğinizi yazarsanız masrafını filan sevinirim ya daha yeni 700 verdim parça değişti bide bu çıktı başıma bu araba beni iflas ettircek galiba acantamı alsak ne yapsak üstüne versekte ww
|
|
206 x lıne 1.4 2005 otomotik vites kırmızı şimşek
|
|
![]() |
|
çok az diyorsun 500 diyorsun 500 ne demek hocam o nasıl bi fiyat öyle nerden aldın o fiyatı ![]() |
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |