![]() |
|
lpg de istop ediyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2012 Saat 21:43 |
arkadaslar istanbula gelene kadar bir sıkıntı yoktu.istanbula geldim aracı park edicem istop etmeye basladı arac.rolantisi düşük geldi bana acaba ondanmı istop ediyordur.
|
|
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lpg i yeni taktırmıştın yanlış hatırlamıyorsam. Bilgisayara bi başlat istersen. Bi de zamanla daha iyi uyum sağlıyor lpg araca.Kısa süre içinde 1 - 2 ay gibi :)
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
![]() ![]() ![]() ![]() |
evet daha yeni taktırdım işte ilk uzun yolculugum.hiç istop etmedi bugune kadar tam bir hafta oldu taktıralı.gelene kadar bir şey yoktu.geldim aracı park edicem istop etmeye basladı :(
|
|
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
|
![]() |
|
_semihk_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: afyon/konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 518 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yeni taktırdığın için kardeşim hiç takma kafana... ilk ayardan sonra adam olur sıralılar
|
|
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
ayarla düzeleceğini düşünüyorum bende
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
inşallah düzelir yaaa.bana rolantisi düşük gibi geldi benzinde istop etmiyor.uzun yola geldim.şimdi istanbuldan t.dağa dönerken yolda istop ederse orası sakat o düşündürüyor beni.
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |