![]() |
|
far karartma muayene |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2012 Saat 21:01 |
|
öncelikle iyi akşamlar dilerim, 206 mın farlarını karartmayı düşünüyorum yaza muayenem var sıkıntı yaşar mıyım acaba ? konu hakkında bilgili arkadaşlar yorum yaparlar ise sevinirim.
|
||
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
||
![]() |
||
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
geçtim ben 4-5 ay önce karartılmış farla. Far ayarı yaptırmama rağmen far ayarı hafif kusurlu geçti ama o da problem değil zaten, sorun yok yani
|
||
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
||
![]() |
||
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
|
![]() |
||
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
bana sattığın farlarlamı !!!!!!
|
||
![]() |
||
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
|
ben değilim o ibrahim abi ![]() ![]() ünlemler ne içindi, sorun mu oldu aldığın farlarda sonradan? |
||
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
gecenin bi yarısı yanlışlıklar zinciri gidiyimde yatıyım bari
:D
![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |