![]() |
|
Alkolün Ruslar üzerindeki Etkisi. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2012 Saat 18:46 |
|||
Düzenleyen Serco05 - 29 Aralık 2012 Saat 18:50 |
||||
![]() |
||||
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
eleman fena uçmuş
|
||||
![]() |
||||
![]() |
||||
_semihk_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: afyon/konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 518 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
arabasızlağa isyan etmiş... helal olsn ama el arabası kullanmaya ii alışmış kardeşim. yalnız yaşıyor galiba
|
||||
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
||||
![]() |
||||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
|||
![]() ![]() ![]() |
||||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
||||
![]() |
||||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
|||
Türkiyede denesin aynısınıda bi göreyim herkes kafa bulmak için arabayı üstüne sürer bunun hatta kendi aralarında maç bile yaparlar bununla :D
|
||||
![]() |
||||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
|||
Aynen ben olsam yapıştırdım mı tamponla savurturum yol kenarına bakalım caddeye çıkacak hali kalırmı ??
![]() |
||||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
||||
![]() |
||||
_semihk_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: afyon/konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 518 |
|||
ıslatıp ıslatıp döverler valla bunu... kimse ayırmazda :)
|
||||
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
||||
![]() |
||||
|||
tomponuna yazık kardeşim
|
||||
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
||||
![]() |
||||
|||
herifler votka içmekten beyinleri sulanmış baksanıza.
|
||||
SHQIPTAR
||||
![]() |
||||
|||
erkeklerinde iş yok bunların:)) okulu bitirirsem hayırlısıyla turizmci olacaz.. uğraş dur artık :/
|
||||
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
||||
![]() |
||||
|||
hakkaten öyle Rusların erkekleri boş ;)
|
||||
![]() |
||||
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
|||
kadınları çok dolu sanki, fizikten yırtıyorlar
![]() |
||||
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
||||
![]() |
||||
|||
Kadınları tam bir kadın ;)
|
||||
![]() |
||||
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
|||
hocam muhabbet etmişliğin varsa eğer ukrayna ve rus kadınlarının ne kadar boş olduklarını bilirsin, fiziki özellikleri bi kenara bırakırsak, o anlamda diyorum :) |
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
yok hocam öyle değiller. Ruslarla çok muhabbet ettim halada ediyorum tanığım var aile dostumuzdur. Rus kadınları Türkler gibi erkekleri bambaşka bir ırk gibi. Rus erkekleri kadın gibi Kadınları Erkek gibidir. mesala sahiplenmeye çok ihtiyaç duyarlar. ama Rus erkekleri işi karılarını arkadaşlarının karılarıyla değiştirmeye kadar getirebiliyorlar. bu derece ahlaksızlardır. ama kadınları öyle değil. tamamen zorla halk tabiriyle Nataşalığa itiliyor. ve şunuda söyleyebilrim ki. Türk kadınları kadar Sadıktırlar eşlerine. ama eğer bir Türkle evliyseler. eğer Rusla evliyseler güvenmiyorlar erkeklerine. ama Türk erkeğine çok güveniyorlar ve hemen hepsinin aklında ,Rüyasında bir Türk erkeği ile evlenmek var. parası önemli değil paraya bakmıyorlar çok sadık ve duygusallar.
|
||||
![]() |
||||
|||
çok gzel özetlemişin kardeşim walla.çok erkekten erkektir rus kadını. halkımızın gözündeki nataşa imajını yıkacagımızı zannetmiyorum ki kedi ulaşamayacagı ete misali.. nasıl bizde ayşe fatma en kullanılır isimse nataşada onlarada kutsal.. onu bile kirletmişiz. |
||||
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
||||
![]() |
||||
|||
Ben boşlarına denk gelmişim demek
![]() Tabi kız şirinliğinden kurtarıyordu 1,5 sene de az değil. Terkedilen de yine ben oldum ama ![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
iyi söğüşlemiş ozaman ıhı ıhı ıhı :D ( burda göbeğimden güldüm söyleyeyim hoplata hoplata böle pis bi görüntü hayal et dişlerimi sıktım böyle ıhı ıhı ıhı misali )
Düzenleyen xMEGANx - 30 Aralık 2012 Saat 19:31 |
||||
![]() |
||||
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
hep patates vodkasından
|
||||
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013 |
||||
![]() |
||||
|||
söğüşlencek kadar param olsa içim yanmayacak, orta halli bi adamım ![]() ![]() |
||||
|
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |