![]() |
|
amfi&woofer ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
mayday06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 84 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2012 Saat 17:11 |
|
500 tl bütçe ile amfi woofer ne alınabilir .araç 207 hb.önler focalifp var arka kapılar pioneer .
|
||
ÇALIŞIYOSA KURCALAMA
|
||
![]() |
||
sansasyon61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 349 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sansasyon61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bende sony slım bas ve edıson amfi var ısınma sorunu olmadı gayet memnunum on kapılar kenwood midbas ve arka kapılarda jbl var teyp olarakta kenwood ama dedıgım gıbı sony slımbas kucuk ve etkılı :)
|
||
![]() |
||
mayday06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 84 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ne istiyon fiyat ?
|
||
ÇALIŞIYOSA KURCALAMA
|
||
![]() |
||
sansasyon61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 349 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sansasyon61
|
satıyorum demedım ustad dedıgım amfı ve bassı almanı tavsıye ettım sadece:)
|
||
![]() |
||
|
tamam eyvalllah sağolasın.inceleyim bi.
|
||
ÇALIŞIYOSA KURCALAMA
|
||
![]() |
||
leony510 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mart 2012 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
|
bunları geçin en kalıtelı ve en uygun sıstem kendınden anfılı vide optisound kalıtesı bunu alın begenmezsenız tum masrafı ben karsılıcam
|
||
![]() |
||
|
http://urun.gittigidiyor.com/garaj/edison-ed-505-5-3000-watt-5-kanal-anfi-kargo-72588903
http://urun.gittigidiyor.com/garaj/jvc-cs-v6937-3-yollu-oval-oto-hoparloru-sifir-69091078 http://urun.gittigidiyor.com/garaj/jvc-cs-g1200-30-cm-1200-watt-kargo-bedava-69072185 bunlar nasıl?
|
||
ÇALIŞIYOSA KURCALAMA
|
||
![]() |
||
|
koltuk altına nasıl monteleniyor bu ?
|
||
ÇALIŞIYOSA KURCALAMA
|
||
![]() |
||
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
|
kardeş bassın çift bobin olsun özellikle belirteyim. çok bass denedim cm o kadarda abartılı fark yapmıyor, ama bobin çok fark ediyor. çift bobin sağlam bi marka bass olsun bide güzel bi anfin olsun yeter .
ben 206 aracımda orjinal boschmann 1000W 20cm bass kullanıyorum 80tl ye almıştım çift bobin bide 60 tl ye magnat anfi aldım araba yıkılıyo. arkadaş 600 tl para verdi sound magus aldı tek bobin bass 30cm mono anfi benimki kadar güçlü değil. benim bassı bağladım onun aracına şok olduk. diceğim ben 500 tl ye 3 arabayı rahat yaparım. fazla bilindik markalara para harcama derim. biraz araştır maddi sıkışıklıkta malzeme satmak isteyen bir sürü insan var hem onların işi görünür hemde iyi kaliteli bi mazemeyi uyguna alırsın senin işin görünür.
Düzenleyen samet2461 - 03 Ocak 2013 Saat 13:26 |
||
YOUTUBE KANAL: youtube; ghostK
|
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
pioneer 30 cm bas edison 5 kanal amfi ve pioneer 13 cm mid takımıyla on numara ses aldım maliteyi 600 tl tuttu mediamarkt tan almıştım 1 ay önce
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
CooLDreaM ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2012 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CooLDreaM
|
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-ses-sistemleri-amfi-sound-magus-h500-5-kanal-profosyonel-oto-anfisi-110192616/detay
2.el alabilirim dersen bu anfiyi öneririm Yanınada KİCKER CVT SLİM BAS 30 CMCanavar olur canavar |
||
F.K.
|
||
![]() |
||
|
demekki bu iş herkesin kendi marifetiyle alakalı arkadaşlar bakalım siparişi verdim ortaya ne çıkacak burdan yazacam deneyimimi.burda yazdıklarımı almadım farklı ürünler aldım.
|
||
ÇALIŞIYOSA KURCALAMA
|
||
![]() |
||
serkan719 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 410 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan719
|
Selam arkadaslar
Arabalar hakkinda herseyi bilsemde Bu ses konusunda itiraf ediyim cok cahilim :) JBL P1020e 1600W bass buldum sifir Cift bobin -- arabamda 206 bu bassi daha once kullananlar oldumu Sonra alipda begenmedik demeyelim. Buna sanirsam kompanentler ile calismasi icin 2000w lik amfi almam gerekiyor. |
||
![]() |
||
serkan719 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 410 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan719
|
Teşekkürler.. Bakıyım bir ara.
|
||
![]() |
||
|
forx 1600 watt almıştım sesi bass boğdu.söktüm attım onları pioneer taktım 400 watt gümbür gümbür mono amfi bağlı woofera.yalnız aküyü zorluyo bu sistem
|
||
ÇALIŞIYOSA KURCALAMA
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |