![]() |
|
satılık pejo |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
baris ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2012 Konum: Tekirdağ/çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 96 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2012 Saat 22:47 |
bende cıft kapılı 206 x-desing var ben gayet memnunum konforundan :)
|
|
![]() |
|
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yok hocam sizin aracınız adına demedim genel olarak 206lar genişlikleriyle ve konforlarıyla bilinmezler o yüzden diyorum ![]() araç çok temiz duruyor tek kapı isteyenler için güzel kesinlikle bakılması gerekir :) |
|
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|
![]() |
|
baris ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2012 Konum: Tekirdağ/çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 96 |
yok ufuk konfor gercekten var ıcı genıs malumunuz bılırsınız bız ıkı pejo1 er arayla aldık bende de var o satmaya karar verdi araç gayet ıyı yani :)
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
hayırlı satışlar.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
"206" ve "konfor" uzak kelimeler
![]() ama araç maşallah tertemiz duruyor, hayırlı satışlar |
|
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Konu araç alım satım bölümüne taşınmıştır.
|
|
![]() |
|
aracı kendımde kullandım gercekten cok temız ve konforludur...
|
|
![]() |
|
selam arkadaşlar bir arkadaşım arabasını satıyor http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-emsalsiz-temiz-bir-arac-101633154/detay ilgilenen varsa buyursun....
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |