![]() |
|
YARDIM ARKADAŞLAR |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
leony510 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mart 2012 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2012 Saat 16:09 |
merhaba arkadaşlar aracıma yeni jant lastik takıldı. Şuan 205-45-16 Alessio jant lastik takımı kullanıyorum. Araç sizce 3.5 mu yoksa 5 lik spor yaymı takmalıyım ? 5 kişi bindiğinde de rahat ve sağlıklı sürtmeden en güzel olanı nasıl olur ne önerirsiniz ? Birde yay hangi marka daha konforlu olur kullanan üstadlardan yardım bekliyorum.. Acil yardım rica ederim saygılar..
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yol sartlarına gore 3,5cm dıyrm..
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
leony510 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mart 2012 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
5 cok mu dusuk olur ?
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
3.5cm de gözle görülür ciddi bir fark olmuyor. Eğer bişi olsun derseniz 5cm şart .
sürtme olayı arkayı düşürmediğiniz sürece çok yaşamazsınız. Benim aracımda 175/65/14 lastik var ve yay fln orjinal araçta 5 kişi olunca esnemelerde sürtüyor yayı düşünemiyorum bile. |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Bir de dikkatim çekti fotğrafın açısından mı yoksa iç ofsetten mi jantlar çok dışarda duruyor . ET değeri kaç biliyor musunuz ?
|
|
![]() |
|
yok abi ölçü iyi de taban geniş olmuş. Tabandan ötürü jant dışarda durmaz herhalde sonuçta jantın ET si belli ediyor bunu. |
|
![]() |
|
Arkadaslar kısacası bu hale gelmesini istiyorum goruntunun
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-lastik-takimlari-205-45-16-alessio-jant-lastik-4-aylik-109123730/detay/
|
|
![]() |
|
sürtme olmasını istemiyorum arkadaslar sizin gbi uzman üstadların yönlendrmesini bekliyorm
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |