![]() |
|
Boxer Korna Sorunu.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
DesingKhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DesingKhan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Aralık 2012 Saat 19:41 |
Merhaba arkadaşlar geçen hafta aracımı servise götürdüm motordaki 1-2 eksikler düzeltildi ve servısten cıktıktan sonra korna calısmamaya basladı 1-2 gun sorna gecer dedım belkı kısa surelı bı sorundur dıye dusundum ama gecmedı bu sabah servıse tekrar goturdum yapcak bıseyımız yok kopcagı varmıs koptu dedıler ama ben servıse goturdugumde kornası saglamdı pekı usta dedım ne yapa bılırız rolesı gıtmıs dedı 500 tl sadece parcası cıkma ıstersen 200 tl dedı fıyatlar gercekten cok fazla geldı zaten daha yenı 1 hafta once komple motor yaptırdım anlıcagınız bıraz skısıgım bı korna ıcınde 200-500 tl vermek ıstemıyorum akıl akıldan ustundur dedım ve sıze danısıyorum ne yapa bılırım ne onerırsınız tesekkurler ıyı forumlar..
Konuyu 2 kere açtım foruma yabancı oldugum için k.bakmayın teşekkürler |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Korna rolesi 500 TL'miymiş? servis çıkma parça takarmı ya? Siz mahelle aralarında küçük elektirikçiler var onlara gidin bence bi yolunu bulup hallederler.
Not:Diğer konunuz silindi. |
|
![]() |
|
DesingKhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DesingKhan
![]() ![]() ![]() ![]() |
fiyatı ilk duyduğumda bende çok şaşırmıstım servis parçayı takmak amaçlı degil sadece fikir olarak fiyat söyledi mahalledeki bi elektirikciye gittim kendısıde o parca bızde yok bı tek servıste bula bılırsın dıyor kafayı yıyorum trafıkte kornasız tesekkurler
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Sponsorumuz şahin peugeotya yarın bi sorun bence, yardımcı olacaktır.
Şahin peugeot 0216 631 10 80 0533 301 88 06 Düzenleyen Serco05 - 27 Aralık 2012 Saat 20:41 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DesingKhan
![]() ![]() ![]() ![]() |
suan arastırdım bi sonuca vardım bi kornayı tek bulma sansım yok far korna sellektör kolu ile birlikte setmiş yarın şahin peugeotu arıcam tesekkurler
|
|
![]() |
|
svgkhn ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2010 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 137 |
35 tl civarı kornalar var onlar yeterli bence hiç orjinala bulaşma soygun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |