![]() |
|
Led aydınlatma hk |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mehmet38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2012 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 147 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Aralık 2012 Saat 19:02 |
Arkadaslar merhaba
Aracımın torpido,tavan ve bagaj aydınlatmalarını led ile dösemek istiyorum.Daha önce bu çalışmalarda bulunan arkadaşların konularını inceledim.Bagaj bölümünde bulunan aydınlatmanın şeffaf plastik bölümünün içine uygulamayı düşünüyorum aynından alıp sağ taraftada uygun delik açıp sol taraftan elektrik alarak bağlamayı düşünüyorum.Pandizotun altı veya arka koltuk duvarınada yapmak aklımda var fakat onların sökülmesi gerektiği anlarda sıkıntı yaratabilir diye düşünüyorum.Sanırım en uygun olanı solda bulunan lamba plastiğinden alıp sağ tarafa uygulamak.1,5 mt led,kablo ve torpido içinde switch aldım.Sizlerde görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim İyi forumlar |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam,
bagaj için eg güzeli şerit led. 5050 smd şerit led alın ondan uygulayın. Kabloyu sağdan alıp (halıyı kaldırın hafiften) bagaj kapağının altındaki yerden geçirip sola götürün yukardan ufak delip açıp şeride bağlayın. |
|
![]() |
|
Mehmet38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2012 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 147 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
En güzeli o sekilde olacak sanırım.Tesekkürler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |