![]() |
|
206 HDi Anahtar Sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
baroff ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2012 Konum: İnegöl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 268 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Aralık 2012 Saat 14:50 |
Merhaba arkadaşlar yeni aldığım arabamda küçük ve önemli bir sorun için rahatsız ediyom sizi. Arabamın normal uzaktan kilitleme ve açma özellikli anahtarında sorun var arabanın kilidi açarken sorunsuz açıyor ancak kitleme işi yaparken kitleyip otomatik geri açıyo. Bu neden olabilir ve bu anahtarın demir tarafı bayağı paslı duruyo sıfırdan böyle bi anahtar yaptırmak kaça mağal olur ?
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam sorun anahtarda değil kapıların kilitlerinde, araç kapıların birinin kapalı olduğunu algılamıyor ve siz kilitlediğiniz zaman geri açıyor. Araç iç tepe lambasını kapı konumuna getirip aracı çalıştırıp hareket edin eğer tepe lambası yanıp sönerse sorun kilitlerdedir.
|
|
![]() |
|
baroff ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2012 Konum: İnegöl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 268 |
Büyük ihtimal kilitlerdedir hocam o zaman birde yeni anahtar masrafı ne kadardır ? araçda imobilayzır var.
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Hocam servisden servise değişiyor ben 5-6 ay önce yaptırdım, 3 servisden fiyat aldım metal uç hariç, 270-220 ve 192 TL fiyat verdiler 192 diyen servise immobilzer çip kumanda devresi ve kumanda kabı (uç hariç, uç fiyatı 20 TL idi) 184 TL'ye yaptırdım.Anahtarı balkondan düşürmüştüm bozulmuştu uç yaptırmadım eski ucu taktım.
Düzenleyen Serco05 - 26 Aralık 2012 Saat 16:19 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |