![]() |
|
206 RC jant ve CC jant hakkinda |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
otosundur ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2013 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 130 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı otosundur
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Mayıs 2013 Saat 19:21 |
![]() |
|
Demir ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bilmukabele Gökhan kardeşim...Selamlar saygılar... |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
17 RC jantını ben pek tavsiye etmiyorum. Yolu çok fazla hissettiriyor. Lastiklerde kötüyse 90 la giderken 120 130 la gidiyormuş gibi oluyor.
Konforda neredeyse hiç kalmıyor bence orjinal jantların kalsın.
ben 206 ımda 14 de 15 de 17 jantta kullanmış biri olarak önermiyorum. |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Demir abi uzun bi aradan sonra seni görmek güzel. |
|
![]() |
|
Demir ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
Güzel konu..Bilgilendirici olmuş...
|
|
![]() |
|
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
birde orjinal Rc jant 9,5kilo civarında, replikalarda 16kilo civarında diye duymustum. ikinci el alacaksanız bilginiz olsun
|
|
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|
![]() |
|
cinar87 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
ön takımda fark yok. ancak tam sağ - sol dönüşlerde davlumbaza içten sürtme yapar ancak zamanlar davlumbaz aşınır buda sorun olmaktan çıkar
|
|
![]() |
|
werty ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Haziran - 1987 Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2010 Konum: İstanbul/Atalar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
Bilgilendirme için teşekkür ederim. CC jantlarını satabilmem için ilkönce rc jantları alıp takmam gerekiyor..istanbulda ikamet ediyorum.
Jantarımda hiç birşey yok kırık çatlak boya hiç birşey yok. Fakat benden önceki sahibi bayanmış arabanın ufak defek çizikler var kullanıma bağlı. Ayrıca Brigestone adrenalin serisi lastikler var üstünde. Satişa çıkardığımda irtibata geçeceğim sizinle. Son olarak. Bu RC janları 206 RC üzerinde orjinal geliyor. diğer 206lardan farklımıki ön takımı ?.
Düzenleyen werty - 26 Aralık 2012 Saat 09:27 |
|
2004 - 206 QUİCKSİLVER 1.6 16V 110HP Benzin, 128000 km Mobil 1 New Life 0-40, Bridgeston Adrenalin 195/55/15
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Görünüm açısından 17" harika oluyor ama hali hazırda kronik olan ön takım sıkıntıları nüksetmeye başlıyor. LAstik ve amortisörleri ne kadar yumuşak kullansanız da yolu daha fazla hissediyorsunuz.
Açıkçası benim çok hoşuma giden bir jant modeli değil. 16" olan 307lerde bolca gördüğümüz Ariane daha çok hoşuma gidiyor veya cc lerdeki jantlarda çok hoş. Atlantis modeli: ![]() Challanger modeli : ![]() |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
RC jantın orjinali Atlantis dir
17" ebadındadır. 205/40/17 lastik kullanmanız gerekir. Yanak ölçüsü düşeceği için tekere gelecek bütün etkiler lastik ve içindeki havanın yoksunluğundan direk jaznta dolayısı ile yürüyen aksama yansıyacak. RC nin 15-16-17 replikaları mevcut ama orjinali gibi kesinlikle olmaz. Orjinali serviste 1200tl diye biliyorum(takımı) Göbeği kapasızdır. ASlan logusu var Bunun çok benzeri 307lerde var o da Challanger diye bilinir yine 17" dir bunun atlantisten tek farkı göbeği delik olması diyebiliyorum. Belki ufak bir ET değer farkı da vardır. Fİyat olarak aynılar CC jantlarınızın fotosu varsa talip olabilrim benim çok hoşuma gidiyor :D Ayrıca atlantisi servisten almak isterseniz yine yardımcı olabilirm (Ankara içi) |
|
![]() |
|
werty ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Haziran - 1987 Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2010 Konum: İstanbul/Atalar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
Merhaba arkadaslar,
206 quicksilver sahibiyim cc jantlarini sokup rc janlarini takmak istiyorum İntrenettr arastirim cok cesitli rc jant fiyatlari var. Replica ile orjinali arasinda cok fark varmidir Bir orjinal rc jant fiyatlari nedir ? Bir baska sorumda rc janlar gobekli gobeksoz diye ayriliyor sanirim aralarindaki fark tam Olarak nedir Son olaraka rc jantin on takima zarari varmidir Yardimlariniz icin simdiden tesekkur ederim |
|
2004 - 206 QUİCKSİLVER 1.6 16V 110HP Benzin, 128000 km Mobil 1 New Life 0-40, Bridgeston Adrenalin 195/55/15
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |