![]() |
|
LPG KABUL ETMİYOR |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
AHMET42 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2012 Konum: ahmet çuhadar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Aralık 2012 Saat 16:47 |
SLM ARKADAŞLAR ARANIZA YENİ KATILDIM KONYADA YAŞIYORUM BENİM ARACIM 206 1,4 XT 2004 MODEL VE ARACIMI ALDIĞIM DA LPĞ TAKILI OLARAK ALDIM VE ALDIKTAN BİR HAFTA SONRA ARIZA IŞIGI YANDI KONYADA 2 TANE YETKİLİ SERVİS VAR ZATEN ONLARIN SÖYLEDİĞİ 206 NIN 1,4 XT MODELİ LPG Yİ KABUL ETMİYORMUŞ GERÇEKTEN ÖYLEMİ BENİ BİLGİLENDİRİRSENİZ SVİNİRİ M ŞİMDİDEN HERKEZE KZASIZ BELASIZ KEYİFLİ SÜRÜŞLER DİLİYORUM
![]() |
|
ahmet çuhadar
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Öncelikle aramıza hoş geldiniz, araç lpg'yi kabul etmiyor diye bişey hiç duymadım ama lpg'li araçların bi kısmı çeşitli sebeplerden arıza ışığı yakıyor genelde kalitesiz yakıttan yapar, bilgisayara bağlatıp ışığın yanma sebebini öğrenebilirsiniz. Ayrıca forumda büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geldiği için yasaktır.
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
kullanılan lpg kiti ne?yakıtı nereden alıyorsunuz?serco05 gibi bende lpg kabul etmiyor diye birşey hiç duymadım
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
sansasyon61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 349 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sansasyon61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ustalar bu durumu organ naklı olarak dusunmus heralde bünye kabul etmıyor fln :)) serco 05 arkadasın dedıgı gıbı kabul etmeme yok bılgısayara taktırıp sorunu bulabılırsınız :)
|
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben aldığımda zavoli vardı üzerinde arıza ışığı sürekli yanıyordu 1.6 motor. Beni usta da bu arabalarda böyle bu ikaz araç çevreyi kirletiyo ya da kalitesiz yakıt anlamına gelen bir ikaz gibi bi şeyler demişti. Bu yaz lpg hortumu patladı ve nerdeyse aracı yakıyoruk, allahtan anında söndürdüm ama lpg sistemini komple atiker yaptım içim rahat etmedi.
Atikeri taktığımdan bei bir iki defa yandı ve kısa sürede söndü o lamba ve uzun zamandır hiçbir koşulda yanmadı.
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |