![]() |
|
Blow off Sesi ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Ekim 2008 Saat 14:13 |
arkadaslar wav dosyası oalfak yada mp3 seklınde sadece blow of sesını alabılecegım bı dosya var mı bılgısayarınızda telefonunuzda varsa paylasırmısınız
|
|
![]() |
|
mc-dejavu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mc-dejavu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bende var dostum ama evde
ben şuan dükkandayım akşam hatırlat yollayayım sana |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
oke olur :)
|
|
![]() |
|
Rz@_106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Temmuz 2008 Konum: KonYa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 133 |
emrah burda 3 adet ses dosyası var
http://rapidshare.com/files/152640673/R_za_Blowof.rar.html kendi ürünüm olan sanal blow of programını aşağıdan indirebilirsiniz :) içinde açıklaması mevcut :-) bi dönem kullandım sonra sıktı , isteyen olursa download edebilir :) http://rapidshare.com/files/152642058/R_za_Blowof.rar.html |
|
![]() |
|
tsk ederımrıza da aradıgım bole bır sey degıl ya :) pes pese 5-6 defa blow ofu ınletmesı lazım :)
|
|
![]() |
|
Rz@_106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Temmuz 2008 Konum: KonYa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 133 |
seslerden birini seç arka arkaya dediğin şekilde hazırlayım , daha doğrusu deneyim elimdeki programlarla yapabilirim sanırım
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Eletronik blow off yapacaktım.. banada lazım.. temiz kaliteli bir blow off sesi :)
|
|
![]() |
|
haşim abi elektronik blow off ürünü isim hakkı marka tescili vs. konyada bi sanayicinin elinde dikkat et
![]() harbi napcan abi sen elekt. blow off u kendi aracına mı ? |
|
![]() |
|
sadece blow off sesı olsa rıza gaz olmasa olurmu :)
|
|
![]() |
|
bi deneyim yapabilirsem eklerim buraya şimdi bakıyorum :)
|
|
![]() |
|
eyw saol :)
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Sadece kendime yapacam kardeş.. Debriyaj pedalına fren müşürü takacam. eproma ses yükleyip anfi ile destekliyeceğim..
|
|
![]() |
|
gel benım arabaya bın kayıt yap ust uste canlı canlı kardesım...
|
|
![]() |
|
emrah sen serhat abinin dediği şekil kaydedecen sanırım , walla pc de yakalayamıyorum tam o cuff çıkışını aragaz bide lastik sesi geliyor sanırım. mc-dejavu akşam atacakmış gerçi :)
|
|
![]() |
|
nasıl olsa araba az yakıo abı cartıng bulusmasında gelırsın bende cekerım :) |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
bana sadece blow sesi lazım. arkada hiç bir ses olmamalı..
|
|
![]() |
|
mc-dejavu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mc-dejavu
vereyim sana |
|
![]() |
|
msn yazarmısn
|
|
![]() |
|
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Bizim telefona olsa bende koyacam..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
mc-dejavu göndersi sağolsun.. aldım ben gayet güzel tam istediğim gibi bir sample |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |