![]() |
|
LPG GEÇİŞTE STOP ETME. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
serseriby ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2012 Konum: sürücü Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serseriby
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Aralık 2012 Saat 00:08 |
MERHABALAR ARKADAŞLAR FORMDA BAKTIM AMA PEK BİRŞEY ANLAMADIM KONULARDA ARACIM 307 1.6 HERGÜN HERZAMAN YAŞADIĞIM BİR PROBLEM BU BNM İÇİN ARACIMDA ATİKER MARKA SAFE FAST DEDİKLERİ TAKILI ARZA IŞIĞI YAKMIYORMUŞ BU TM DOĞRU ARZA IŞĞI YAKMIYO AMA HERGÜN HER ÇALIŞTIRDIĞIMDA GAZA GEÇERKEN STOP EDİYOR BU HER SEFERİNDE OLUYO ORNEĞİN İŞE GİDEREKN ÇALIŞTIRIYORUM YOLA ÇIKIYORUM DAHA GAZA GEÇMEMİŞ OLUYO GAZA GEÇERKN VİTES BOŞTA İSE STOP EDİYO VİTESTE İSE DURÇAK KONUMA GELENE KADR MOTR FREN YAPIYO VE GAZA GEÇİYO SNRA NORMALA DÖNÜYOR BU MOTR SICAKKENDE SOĞUKENDE YAPIYO HELE ROLANTİTE ÇALIŞTIRIP KENDİ GEÇMESİNİ BEKLEMEK MÜMKÜN DEİL GEÇERKEN STOP EDİYO ANCAK DEVRİ YÜKSELTİRSEM 4BİN İLA 5 BİN DEVİRDE TUTARSAM ARACI ZORLA GEÇİYO GAZA BU PROBLEM NASIL ÇÖZÜLÜR 3 KERE TAKRDIĞM YERE GİTTİM TAM BİR ÇÖZM BULAMADILAR EN SONUNDA DA ATİKERE MAİL ATIP ŞİKAYETİMİ DİLE GETİRİCEĞİM BİRDE SİZE DANIŞIM DEDİM ARKADAŞLAR VARMI BU SORUNU ÇÖZE BİLEN VEYATTA YOL GÖSTERE BİLİCEK BİR KİŞİ
|
|
![]() |
|
gravedigger58 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2012 Konum: diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gravedigger58
![]() ![]() ![]() ![]() |
senin iş atıkerın cozebılıcegı bır ıs safe fast te bı sıkıntı olabılır.zaten onun amacı motora gazı gazmıs gıbı gostermemek.umarım cozersın.
|
|
![]() |
|
serseriby ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2012 Konum: sürücü Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serseriby
![]() ![]() ![]() ![]() |
İNANIN KAFAYIYİCEM ARTIK YARIN BİRDAHA GİDİCEM TAKTIRDIĞIM YERE BÖYLE BÖYLE DİCEM BAKALM BİRDE GEÇEN BİR KERE GİTTİM ARAÇ TEKLİYO DEDİM BOBİNDENDİR DEDİ BENZİNDE İKEN YAPMIYODA GAZ DA İKEN YAPIYO SİZCEDE DOĞRUMUDUR ACABA BOBİNDE BİR PROBLEM OLSUN ?
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam benzınde yapmıyosa bobınden fılan degıldır, bobın olsa cok barız bellı olur dıye dusunuyorum.. bence aracın gaz kelebegını temızletın guzelce ve gazın sıcaklıgı 30 derecede ıse 40 dereceye fılan alıp ole denesenız..benzın tuketımınız artıcak fakat kıs ıcın bır cozum olabılır.. yazın bole sorunlar yasıyormuydunuz |
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |