![]() |
|
HIZLANMA SIRASINDAKİ ÖN TARAFTA SÜRTME SESİ..! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gurhankutlu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gurhankutlu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2012 Saat 21:55 |
Arkadaşlar merhabalar,
Aracımın birkaç deneme yapmamıza rağmen bulamadığımız bir problemimiz var.Önceliklar aracım 2005 1.4hdi 307 121.000km'de. Sorun şudur;araç 1.viteste hızlanmaya başladığınızda özellikle 2000 devirden sonra duyulmaya başlayan ön taraflardan gelen sürtme sesi "(garç-garç-garç-gurç)" gibi..Ayrıca hız arttıkça sesi daha hızlı bir şekilde duyuyorsunuz, Ses 3000'lere gelindiğinde çok daha rahat duyuluyor ancak dahada artınca devir motor sesi bastırıyor ve pek duyulmuyor sonra.En çok 1-2 ve 3. viteslerde kendini belli ediyor,çok sıkıldım bu sesten,artık çözülmesini istiyorum.triger kayışı ve devirdaim yeni değişti bilginize. YARDIMLARINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER..
|
|
![]() |
|
hasretim2500 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasretim2500
![]() ![]() ![]() ![]() |
slm kardeş dedigin arıza bendede vardı sene 2005 yılında 307 1,4 hdi aracımda aynı sesten dolayı servise götürdüm garanti kapsamından hilay aya benzeyen bir parçayı kaplattılar bir süre sesi kesti 6 ay sonra geri başladı parca ön takımda C şeklinde yıprandıgı zaman ses yapmaya başlarlar yıpranan parca döküm demir ile kaplanırsa sorun gider iyi günler
|
|
![]() |
|
gurhankutlu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gurhankutlu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayır korktuğum nokta önemli bir parçaysa beni yolda bırakır veya ileride ağır sorunlara yol açar korkusu bendeki.Sizin anlatığınız durum daha basit gibi duruyor,eğer durum buysa bun bir probleme yol açmazmı peki? Ayrıca kesin bir uzun süreli çözümü yokmudur? :S teşekkürler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |