![]() |
|
Aldım Alıyorum...Bi bakın hele:) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
Peregrin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Aralık 2012 Saat 09:52 |
|
Ben de geçen sene Şubat ayında imzamdaki aracı 80.000km.'de iken 17.500TL'ye aldım. Peugeot yetkili satıcı ve servisinden aldığım için ekspertiz falan uğraşmadım, yapılmıştı zaten. Arabanın nesi var nesi yok bilip aldım. Kaporta çizikleri, değişeni boyasına bakmadım, hanım kullanacağı için motoruna yürürüne güvenip aldım. Şu ana kadar İstanbul şehir içinde 10.000km yapıldı araç ile, yaz sıcağında Marmaris'e uzun yol da yapıldı. Aldığımda ve geçen hafta bakım yaptırdım, bir de selenoid değişti. Onun haricinde bir masraf çıkarmadı. Allaha şükür bir arıza ile karşılaşmadım. Biraz fazla para verdim, ama kafam rahat olsun dedim, oldu da.
Yani sadede gelirsek, araç içinize sindi ise, artılarını eksilerini biliyorsanız, geçmişini biliyorsanız 3-5'e bakmadan biraz fazla verilebilir. Tabi belli olmaz insan yapısı her araç arıza verebilir. Ama bile bile lades olmak ayrı, riskleri en aza indirmek ayrı.
|
||
2005 206XT 1.4 Benzin Otomatik Cam Tavan Sunroof Siyah
|
||
![]() |
||
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Arkadaşım bende yeni 2004 model 206 xt aldım.Benzinli ve 90bin kmde idi.Kaporta mekanik herşeyi 10 numara.Üye araçlarında resimlerini paylaştım.İnceleyebilirsin.17000 tl verdim.
Bu aracı almamın nedeni ilk sahibi olması ve bakımlı temiz bir araba olmasıydı. Yaklaşık 2 ay oldu benzinde kullanıyorum.Uzun yolda yakıtı çok güzel.28 krş gibi yakıyor.Şehir içi kısa mesafelerde 38 krş civarı yakıyor. Eski bir reno 9 kullanıcısı olarak resmen ata binmeye başladım.Bir sürü özelliği var.Arabaya biniyorum dersin.Benim hoşlanmadığım tek yönü vites geçişleri çok sert katır kutur vites geçiyor yani. Eğer baktığın araba içi dışı temizse ve içine sindiyse al çünkü piyasada çok fazla bitik araba var. Allah hakkında hayırlısını versin.
Düzenleyen __bodrumlu__ - 26 Aralık 2012 Saat 00:55 |
||
__B0DRUMLU__
|
||
![]() |
||
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
|
o araca 17.500 çok be hocam. Tertemiz de olsa 2004 206ya yani en azından 1.4 benzinli araca verilmez o, o paraya 2005 2006 falan dizel alın yakıt derdiniz varsa, ki hemen hemen aynı fiyatlara alırsınız. Bana kalırsa 17 verebiliyorsanız 206 almayın o ayrı.
|
||
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
||
![]() |
||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
|
hertürlü o para eder. taş gibi araba maşallah alın derim başınız da yanmaz pişman da olmazsınız.
|
||
![]() |
||
Engin ASLAN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 152 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin ASLAN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
üye araçları kısmında görebilirsin peugeot 206 benzin+lpg 114000km
|
||
![]() |
||
Semih ÇAVDAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2012 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Semih ÇAVDAR
|
Ön tampon da biraz sıkıntı hissettim, aracın fiyatı sanırım bu sebeple çok uygun... Tramer sorgulatın ( HASAR boşluk PLAKA yazın 5664e yollayın. 4 TL olmuş yalnız, 2 aydır canımı yedi Tramer sorgulatma :))) )... Birde sevgili 307 sahipleri... Yolcu hava yastığının olduğu bölümde konsol üzeri hep böyle iz oluyor sanırım... Kazasız olduğuna emin olduğum arkadaşımın babasının arabasında bile bu sorun vardı... Rahatsız edici biraz değil mi?
Düzenleyen Gallardo - 24 Aralık 2012 Saat 22:24 |
||
Eski nick Gallardo...
2000 Model 206 1.6 Roland Garros... |
||
![]() |
||
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
|
Fiyat çok uygun yazılmış büyük ihtimal vardır buarabada bi şeyler ya. 206 lara istiyolar bu parayı.
|
||
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
||
![]() |
||
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
|
ahmetismet bey inşallah aradığını bulursun. Ama 17 - 18000 lira gibibir para vereceksen ben sana ford fiesta tavsiye ederim o paraya dizeelini de alırsın benzinlisini de. Ben peugeottan daha kaliteli olduğunu düşüünüyorum ama benim gibi bu aracın kasasına hayransan yapacak bi şey yok :)
Bu arada km ye bence o kadar takılma motor testlerine sok. Adam arabayı temiz kullanmamışsa 110000 deki araba da sana dünya kadar masraf çıkarabilir.
|
||
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
||
![]() |
||
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
|
Hocam senin araç nedir? Nerededir? |
||
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013 |
||
![]() |
||
Engin ASLAN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 152 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin ASLAN
|
hocam sana benim arabayı vereyim
|
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
ben talibim abi senın arbana :)
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
|
hemde dizel
|
||
![]() |
||
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
|
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-saruhan-otomotivden-peugeot-307-xr-1.4-hdi-108174998/detay# bak onu alacağına bunu al tertemiz 307 ..
|
||
![]() |
||
|
usta Benimkini vereyim 21 e 307 dizel :) 307 kısmına girince görürsün 16 plaka
|
||
![]() |
||
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
|
![]() Valla bende de 307 var, bir sürü şey yaptım araca (XR idi XT oldu) senin gibi, sıfır araç alıcam ancak bunu satmaya kıyamıyorum. İyi para veren çıksa bende satıcam... |
||
neverThere
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Aracım satılık değil zaten, hatta depoyu sabah fullledim :) amacım fiyatın yüksek olduğu ve o paraya hiç niyetim yokken bile dizelini satabileceğimi anlatmak. Ciddi ciddi biriaracın başına gelse 17.500 verse deponun full haliyle veririm :) Üstelik aracımda orjinal donanıma ek, deri direksiyon simidi, ön kol dayama, arka park sensörü, cruise control, yol bilgisayarı ve orjinal teybe bağlı usb, sd kart girişli audio system mp3 çalar var.
|
||
![]() |
||
|
Aynen yaşı Fazla . Tanıdığın Araç Arayan Birileri Varsa Onalrada Söytle Arkadaş Gerçekten para Yönünden Çok Sıkışık Bu Ara ..
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
|
Hocam doğru söylüyorsun da temiz araba yok işte... Senin 206 da eminim çok bakımlıdır, İstanbul çok ters bize...
|
||
neverThere
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
|
Abicim araba güzel ancak yaşı bize fazla. Teşekkür ederim.
|
||
neverThere
||
![]() |
||
|
Usta birde eğer bundan vazgeçicek olursan bunada bi bak http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-satilik-peugeot-306-xr-platinium-34-czb-39-101228869/detay/# jantsız 15 e bırakıcam diyor tanıdığım biri gerçekten temiz araç bu ara paraya sıkışmış borç olarak yıl sonuna kadar veya ocağa kadar vakti var hala satamadı aracı temiz bi araç gerçekten ..
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |