![]() |
|
307 1.4 HDI kullananlar yakıt tüketimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2012 Saat 11:30 |
|
Merhaba arkadaşlar,
Kış girdi diye mi bilmiyorum fakat benim aslan bu aralar kafayı yedi gibime geldi. Hesapladım kışlık lastikleri falan da taktıktan sonra 100 km de 8 litre gibi birşey yakıyor. Sizin şu aralar yakıt tüketiminiz nedir? Bir depo ile (son zamanlarda) ne kadar yol gidebiliyorsunuz ben 700 km falan anca yapabiliyorum
![]() |
||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Mahmut hocam 8lt biraz fazla gibi. Ben 5dk sabahları ve 4-5 saat araç kalırsa rölantide bekletiyorum. Motor ısısı 70e gelene kadar çok zorlamıyorum. 70 geçince seriyim :D kışlık lastiklerle 6.8in altına düşemedim 1 aydır. Filtrelerde sıkıntı olabilir mi ? |
||
![]() |
||
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Valla bilmiyorum Ali neden bu kadar fazlalaştı anlayamadım eskiden 6,3 civarı görürdüm. Yine aynı şekilde fulleyip 100 km gider bakardım ayrıca filtreler yeni değişti ki zaten hiç kaçırmam bakımları falan. Yağı ve hatta suyu bile yeni (3 gün önce değişti )
![]() Bir depo ile ne kadar yol alabiliyorsunuz onu merak ediyorum en çok. 750 gördümmü çocuklar gibi seviniyorum şu aralar
![]() Bu arada okula uğrayacak mısın bugün ![]() ![]() |
||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
||
![]() |
||
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
|
sende ankaradasın bende ankaradayım her gün arabama binip işe gidiyorum ama ortalama 5,5 ve 5,8 arasında değişiyor benimkide 307 1.4 hdi lastiklerde kışlık 195/65/15 geçenlerde 125 tlik mazot aldım devamli opetten alırım tam yarım depo etti şuana kadar 300 kmyı yeni geçtim ibre ceyrek depoya gelmek üzere bakım zamanını gecirme önce yaptır bi filtreleri değiştir hemen fark edersin
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kışın motor ısınmadığı için daha çok performans gösteriyor. Gel gelelim kışın aracın ısısı 70e gelene kadar da yakıtı çok sarf ediyor birde sabahları beklemek fln ve klima da işin içine girerse artıyor . Lastik te ufak oynamalara sebep olabiliyor |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
|
Nasıl trafikte ve hangi güzergahta kullanıyorsunuz hocam? Bakım olayında sıkıntı yok zaten herşeyini zamanı gelmeden hallediyorum o konuda titizim. Tek aklıma gelen yokuşta oturmak çünkü Dikmen caddesi üzerinde 11,5-12 yeri geldimi 15 e kadar çıkıyor anlık tüketim. Sizin çıkarken gördüğünüz en büyük miktar nedir? Benim yol bilgisayarı da zaten 7,3 gösteriyor
![]() |
||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
||
![]() |
||
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
|
bende yokuşta oturuyorum sağlam basıp çiktimmi 23ü gösterdiği bile oluyor gittiğim yol mamak kayaştan çıkıyorum keçiören etlik varlık mahallesine gidiyorum 19 km giderken 19 km gelirken toplam 38 km günlük ama dikmene göre trafik mutlaka akıcıdır bence çok aşırı fark etmeden dur-kalk yapmayacağın yolu tercıh etmelısın bide öyle denersen bı fıkır sahıbı olursun
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |