![]() |
|
merhaba 106 xr yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
dogukan_1987 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dogukan_1987
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2012 Saat 22:48 |
|
Merhabalar arkadşalar bende 106 xr var gri renk ben yavaş yavaş modifye etmek istiyorum bana akıl vermenzi bekliyorum tek tek yazarsanız sevinirim
1 yay düşünüyorum 5mm nasıl olur 2 jant istiyorum 13-14 sürtmesin diye ne önerebilrsiniz 3 amerikan park farlar yakışrmı 4 ön ve arka farlara stoplara ne takmalıyım 5 cam filmi gidermi 6 ayna değiştirmek istiyorum top ayna nasıl olur 7 tavanda çizik var boya yok karbon kaplatıyım diyorum nasıl olur bunlar hakkında bilgi verebilecek ve ya daha fazla şunlar iyi olur diye bilecek olanlar ve ankarada nerden temin edebileceğimi vercekleri örnekleride resimli verirlerse sevinirim şimdiden tşk ederim iyi forumlar...
![]() Düzenleyen dogukan_1987 - 23 Aralık 2012 Saat 22:48 |
||
Miniğimmm
|
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bir 106 kullanıcısı olarak benımde aracım 4 kapı benım söyleyeceklerımı söylemış 307bursa abimiz :) aynen katılıyorum ona tek katılmadıgım yer cam filmi konusunda agzı yanmış biriyim bir daha düşün derim birde çıtalar siyah kalsın daha tatlı olacaktır ben öyle seviyorum :) tamponlarını 106 gti tamponları uyumlu olacaktır daha hoş bir görüntü verecektir.
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
dogukan_1987 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dogukan_1987
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
saol 307 bursa abi ankaradan arıyorum yavaş yavaş yapıcam çıkma parçaları olanlar iletişime geçebilrler :)
mekanuaes mrb evet güzel onlar çıtalar kalcak büyük ihtimal ama tampon orjinali süper ya farlar falan süoer
|
||
Miniğimmm
|
||
![]() |
||
Demir ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
|
Bunlar kişinin tercihi, beğenisiyle alakalı işlemeler ve ugulamalar...
Kişiden kişiye farklılık değişkenlik gösterebilir..
Doğukan sen ilk etapta hangisini veya hangilerini düşünüyorsun?
|
||
![]() |
||
Quiksilver_106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Quiksilver_106
|
1 yay düşünüyorum 5mm nasıl olur........ 5mm lik yay tavsiyemdir 2 jant istiyorum 13-14 sürtmesin diye ne önerebilrsiniz...5mm'dan sonra orjinal jantlara bakabilirsin... 3 amerikan park farlar yakışrmı.. çok güzel olur fakat 4 ön ve arka farlara stoplara ne takmalıyım...angel far taktırman lazım önlere amerikan park için ve arkaya ledli stop 5 cam filmi gidermi..polislerle ugraşırsın... 6 ayna değiştirmek istiyorum top ayna nasıl olur... bence berbat olur 106 aynası çok tatlı duruyor 7 tavanda çizik var boya yok karbon kaplatıyım diyorum nasıl olur.. boya yerine karbon iyi olur + olarak ayna kapaklarını boyatabilirsin
Düzenleyen Quiksilver_106 - 26 Aralık 2012 Saat 15:13 |
||
MODİFİYE SUÇ DEĞİL YAŞAM TARZIDIR
106-Quiksilver |
||
![]() |
||
joraskimi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Aralık 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı joraskimi
|
5 cm yay uygulamasının güzel olduğu şüphe götürmez bir şey ancak, bende de XR var ve bizim Quik ve GTI'lardan farkımız, motor altında demir muhafaza olması. bende 3.5'luk yay olmasına rağmen yan kola tenekesinin üstünden geçerken sürtüyorum. bunu göz önünde bulundur. 15 20 TL vererek amerikan park modülü taktırabilirsin ve bence yapmalısın :) film konusunda malesef polisler kontrolleri iyice arttırdı, ceza kotalarını doldurmak için her filme ceza yazıyorlar. ama filmin kattığı güzellikte bir başka. tavanı kaplatıcam diyorsanda, karbon yerine bence cam görünümlü parlak siyah daha güzel durur. oda çift renk ruhsata işli olmadığından polis sıkıntı çıkarıyor :) benim araba indigo mavi ve üstünde komple beyaz çft şerit var, bayaa sıkıntı çıkarıyolar :( ufak ufak başlarsın sonu gelmez bu işin, allahtan öyle bir arabaki bunlar, tamponuna 10'luk çivi çaksan yakışıyor :) yaptıkların keyfince olsun ...
|
||
el emeğinin gururu bambaşka...
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dogukan_1987
|
eyw hocam çok saol amerikan sislerde fakat demişsin devamı ne acaba yakışmazmı
|
||
Miniğimmm
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dogukan_1987
|
eyw çok teşekkür ederim hocam o folyo kaplatıncada sorun çıkartırmı bana 3.5 bencede çok düşük olduğu için 5cm taktırıyım diyorum bundada sürtermi çok yakın olurmu
|
||
Miniğimmm
|
||
![]() |
||
Baris İSSİ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Baris İSSİ
|
top aynalar haric diğerleri fena deıl eksık olarak gordugum şey dodik ler dodik olmayınca 5cm yay bana sırıtıyo bıraz tabı gene sen bılıyosun aynalar siyah kalsın.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dogukan_1987
|
dodik nedir hocam
|
||
Miniğimmm
|
||
![]() |
||
Baris İSSİ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Baris İSSİ
|
http://www.google.com.tr/imgres?hl=tr&sa=X&tbo=d&biw=1680&bih=925&tbm=isch&tbnid=QZRQgERX76m76M:&imgrefurl=http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-106-sag-sol-on-arka-dodik-peugeot-cikmaci-temsan-otomotiv-96869461/detay/&docid=1CkufRrbkQ5wgM&imgurl=http://image5.sahibinden.com/photos/86/94/61/96869461xmh.jpg&w=480&h=360&ei=7EbnUPD4Oorc4QTujoGADQ&zoom=1&iact=hc&vpx=181&vpy=280&dur=21&hovh=194&hovw=259&tx=121&ty=143&sig=100646860619966501087&page=1&tbnh=140&tbnw=193&start=0&ndsp=46&ved=1t:429,r:9,s:0,i:112 dodik çamurluk ustundekı kabartma dıyelım :)
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dogukan_1987
|
yakışırmı hocam bunu hiç görmedim
|
||
Miniğimmm
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Baris İSSİ
|
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Baris İSSİ
|
sayfanın en altında resım anlatıyo herseyı :)) |
||
![]() |
||
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
|
renk olarak benım araca yakın rengin facebook tan şakir toy die arattır selçuk üniversitesi ağı görüceksin ekle ordan bakabılırsın resimlere iyi fikirdir..
|
||
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dogukan_1987
|
çok fark ettiriyomu hocma ben pek anlamadım açıkcası ama
|
||
Miniğimmm
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Baris İSSİ
|
çok fark ettırıyo bana gore araba onsuz çıplak :)
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dogukan_1987
|
bulabilirmiyim ankarada
|
||
Miniğimmm
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Baris İSSİ
|
bulursun hele ankarada kesın :)
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dogukan_1987
|
ne kadar arasıdır nerelere sormam lazım
|
||
Miniğimmm
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |