![]() |
|
Peugeot Servis |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
halilefe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2012 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2012 Saat 00:33 |
15 Aralık cumartesi günü Devir saati arızası için gittiğim malum peugeot servisinde İlk girişte her şey normal aracım teslim alındı vs. güzel güzel çayımızı yudumladık ardan geçen 45 dakika sonrası kardeşimi aracın ne zaman çıkacağını öğrenmesı için görevlinin yanına gönderdim geldiğinde aracımı çarptıklarını hemen gelmemi söyledi. Aracımım ön tampon silecek su deposu ve ön ızgara değiştirmek zorunda kaldık aracı alırken kazası yok orijinal diye aldık bak başımıza gelenlere .
|
|
halilefe
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok geçmiş olsun nasıl olmuş olay ben tam anlayamadım nasıl bir yere çarpmışlarda okadar hasar olmuş ?
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Servis içinde elemanlar aracı 5 mt bile hareket ettirirken drift yapıyolar, bence zararınızı karşılattırın, değer kaybı davalarına karşıyımdır ama bu olaylarda servislere karşı açılmalıdır.
|
|
![]() |
|
offchu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
Hakkınızı arayın ,şahsen ben olsaydım bu durumda aracı kesinlikle almazdım,testlere bile tek bırakmıyorum elimden geldiğince hor kullanıyorlar.Çok geçmiş olsun
Düzenleyen offchu - 22 Aralık 2012 Saat 00:47 |
|
![]() |
|
Semih ÇAVDAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2012 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Semih ÇAVDAR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Satmaya kalksan, alıcıya güven vermezsin böyle anlatsan... Şaka gibi yahu, olacak iş mi? Her türü tutanağı tuttur hocam sen nolur nolmaz elinde bulunsun...
|
|
Eski nick Gallardo...
2000 Model 206 1.6 Roland Garros... |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Bence hemen art niyet aramamak lazim. Kazadir, olmustur. Her an olabilir. Dunya mali.
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
geçmiş olsun servislerde bazen aksaklıklar olabiliyor sıfır c 180 ilk yağ değişiminde aracı otomatik zannedip kontağı çevirip öndeki araca çarpanlar duydum ne yazık ki olabiliyor bu kadarla geçmiş olsun.
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
yigit_bey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2013 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigit_bey
Cok talihsiz bir durum olmus
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |