![]() |
|
peugoet 406 coupe hakkında görüşleriniz |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
exicutiner ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı exicutiner
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Aralık 2012 Saat 21:06 |
Merhabalar pejo 406 coupe severler;
Peugeot 406 coupe almayı düşünüyorum, prinfanina harika tasarımı olan bu aracı kullanan arkadaşlardan bilgi almamız mümkünmü ? bildiğim 2000 öncesinin d9 motor olmadığı yakıtı çok yaktığı lpg performansı nasıl araçların kullanan kişiler varmıdır.Sıralı sistemde sorun olmadığını söylüyorlar tabi lpg motoru bozarmı :) 2000 motor kullanan arkadaşlar var ise benzinde performansı nasıl kaç km yakıyor şehiriçinde bilgi verebilirlermi acaba 2000 2200 ve 3000 motor seçeneği olan bu aracın sanırım 2200 olanının otomatiği yok ben göremedim yada 2000 3000 otomatik vitesi performansları nasıldır.Bu araçtan en iyi keyif manuelde alınır gibi görünüyor ama malum istanbul trafiği beni otomatik vitese itiyor açıkçası 406 coupe alırken nelere dikkat etmem gerekiyor kullanan arkadaşlar bilgi verebilirse çok sevinirim. Teşekkürler |
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
![]() ![]() ![]() ![]() |
3,0 V6 çok performanslı fakat yakıtı çok çok fazla.
benim önerim 2,2 hem motoru daha yeni teknoloji olduğu için yakıtı çok değil hem de 2003 hatta 2004 model bulmak mümkün 2,2'de.
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
exicutiner ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı exicutiner
merhaba;
forumdada baktım.Bu arabaları alanlar satmıyor anladığım kadarıyla :) 3.0 v6 vergiside inanılmaz boyutta zaten fakat yakıt performansı facia tahmin edebiliyorum 3.0 coupe araca sıralı gaz taktıranda var ama o motordan nasıl performans alınıyor acaba bilemiyorum.2.2 birkaç tane internetten bulabildiklerim var.Fakat onların hepside düz vites ama 2003 2004 olması yeni nesil motor olması avantaj dediğiniz gibi otomatik temiz 2.0 bulmak zor gibi baktıklarımın çoğunun şanzımanında sorun çıktı hor kullananların eline düşmüşler açıkçası istanbuldan umarım temiz satan birini bulurum :) |
|
![]() |
|
recepumut ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağustos 2013 Konum: karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı recepumut
arkadaşlar bende 99 model otomatik var, aracı alalı 2 yıl oldu çok memnununm, yag bakımı, far ayarı, lastik ve eksoz için saniyeye gitmişliğim var, şehir dışı 240 kr arası yakıyor tüpte, tabi agresif kullanıma baglı olarak verdiğim rakamlar az bişey düşer ve yükselebilir. şehir içi 350kr civarı (kasis bolsa biraz daha yukselebilir)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |