![]() |
|
aynam kırıldı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Aralık 2012 Saat 18:39 |
merhaba arkadaşlar sabah işe gitmek için arabamın yanına gittim sağ ayna kapalıydı acıyım dedım aniden cektim ve çıt dedi kırıldı kapanan yerinden ama her iki parcayada baktım kırık izi yoktu acaba bunun yerinden çıkma gibi bi sıkıntı yaşayabilirmi büyük ihtimal donmuş soğuktan arabaya bindiğimde -12 dereceyi gösteriyodu ve kar yağmıştı
|
|
![]() |
|
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
![]() ![]() ![]() ![]() |
bide bu aynaların fiyatı nedir bilen varmı
|
|
![]() |
|
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
aracınız nedir
![]() Düzenleyen samet2461 - 21 Aralık 2012 Saat 19:37 |
|
YOUTUBE KANAL: youtube; ghostK
|
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
anladığım kadarı ile kırık çıkık yok dışardan ama ayna düz durmuyor boşta duruyorsa içerisindeki yayı tutan sekman çıkıyor içi açılıp tamir yapılıyor..
bende geri geri gelirken bi dala takıldı geri döndü ayna tak sesi geldi içini açıp tamir etmiştim..
|
|
![]() |
|
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
kardeşim link vereyim sana astarlı boyanabilir elektirikli 55 TL yazıyor hemde GET li
buda MANUEL Düzenleyen samet2461 - 21 Aralık 2012 Saat 19:47 |
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
bende ılk tatıl günümde aynayı sokmeyi düşünüyorum şimdilik japon ile yapıştırdım zaten kırık tarzı bişey olduğunu düşünmüyorum dediğin gibiyse hallederim ins bu arada nasıl söktün biraz anlatırmısın dediğin düz durmuyor boşta dönüyor arac 307
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
tesekkür ederim sabah sabah cok canımı sıktı hay elimin ayarini .... dedim ama peşindende vardır bunda bi hayır elbet dedim işe yarım saat geç gitmeme sebeb oldu elbet bişeye sebebtir bu
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sponsorumuz şahin peugeotdanda temin edebilirsiniz, fiyat 60 TL ama her zaman sattığı ürünün arkasındadır.
http://www.peugeotmarket.com/307-ELEKTRIKLI-DIKIZAYNASI-SAG,PR-579.html |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
tesekkurler sağolun
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
keske japon kullanmasaydın sökerken sıkıntı olacak. onu sök güzelce al karşına eminimki yapabilirsin kırıksa bile kırık olan parçayı tamir et tak yerine olsun bitsin büyük bişe yoktur inşallah
![]() |
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |