![]() |
|
206 UĞULTU SESİ |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
206xt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ağustos 2012 Konum: ANKARA/MAMAK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Aralık 2012 Saat 09:13 |
arkadaşlar mrb 2000 model 206 1.6 xt aracım var.. fakat şöylede bi sorunum var aracın ön takımdaki herşeyi yeni değiştirdim tablalar balatalar diskler z rotları amortisörler sağlam dedi usta.. fakat ön teker bilyalarından ses geliyo dedi tamam değiştirelim dedim arabayı life kaldırıp lastikleri sökeceklerdiki bilyalarda ses yok abi bu başka birşey dedi.. akis bilyasına bakalım dedi baktı oda normal dedi şanzuman yağınıda değiştirdi bu arada sıkıntı şanzumanda dedi şanzumancıya götürdük oda dinledi şanzuman değil olsaydı debriyaja basınca sesi keserdi dedi.. ön teker bilyası dedi iki usta yan yana olunca ben baktım abi değil dedi boşta çevirince ses gelmiyo dedi şanzumancı öyle belli olmaz baskıya maruz kalınca öter dedi yani bende arada kaldım başına böle bi iş gelen varmı vitesi boşa atıyorum giderken uğultu var viteste giderkende var şazumana gelirse iş 500-600 tl civarı diyolar bilyaysa 100-200 diyolar bu konuyla ilgili yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlarrr
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
araban kac bın km de bılmıyorum ama teker rulmanlarından yapar bu sesı genelde.. arac havada, bosta lastıkcıde balans yapılan makına ile benım aracın lastıklerınıde cevırmıstık hıc bısı yoktu fakat sonra kullanırken yukte aracı sag taraftan ses gelıyodu ve rulmanı degıstırdıgımızde cozulmustu olay.. sanzumandan ustanın dedıgı gıbı arac calısır bosta debraja bas cek farkedersın sesı.. buyuk ıhtımal rulmandır bencede
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
206xt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ağustos 2012 Konum: ANKARA/MAMAK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
banada öyle geliyo ama ustalar kafamı bulandırdı aracım 130 binde. evet bende denedim debriyaja bas çek tık ses yok
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
rulmandır oo lastıgı bosta elle cevırdıgınde arkadan elını soksa belkı hıssedebılır..ama %90 rulmandır..tanesı 100tl gecmemesı gerekıyor |
|
|
|
![]() |
|
ozaman ben rulmanları değiştireyim 500-600 verip hem şanzumana elletmekten daha iyidir kesmezse şanzuman kalıyo tek 100-200 verip riske atmak 500-600 vermekten iyidir
![]() |
|
![]() |
|
tam sesıde dınlemek lazım sag veya sol bozuk olabılır, ıkısınıde degıstırmeye gerek bıle yok bence
|
|
|
|
![]() |
|
yani bide o var ama önemli değil şanzuman olmasında 2 sinide değiştireyim
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |