Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TÜRKİYE ALIM-SATIM BÖLÜMÜ >Araç Alım & Satımı
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 206 X-Line Satıyorum Fakat Tavsiye isterim
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

206 X-Line Satıyorum Fakat Tavsiye isterim

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Aziz Açılır Kutu Gör
BÖLGE TEMSİLCİSİ
BÖLGE TEMSİLCİSİ
Simge
KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Aziz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 206 X-Line Satıyorum Fakat Tavsiye isterim
    Gönderim Zamanı: 20 Aralık 2012 Saat 10:12
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-peugeot-206-2004-model-1.4-x-line-otomatik-107382944/detay

ilandaki aracımı aldığım fiyata satmayı düşünüyorum fakat piyasa düşük gibi, sizin önerileriniz nelerdir. Satmamdaki neden tavsiyelere uyup dizel araç almam yoksa Araçtan memnunum, Tüp takarsam çekişi düşermiş vs. siz değerli arkadaşlarım beni bilgilendirirseniz sevinirim

Araç,

Bel altı boyalı 137148 kmde (tam şuan)
4 lastik 1500 km lik yeni,
Park sensörü,
Şöför ve yolcu AIRBAG
ABS
Çalışmayan aksamı kusuru püsürü yok,
iç kozmetik sorunsuz,
yakıtta cimri diyebilirim bitik depoya 50 lira ile 155 km yapıp tekrar bitirtik. (Şehir içi tabi test amaçlı dikkatli kullandık bu rakam hep böyle olacak diyemem)
[pasaklıKontes]hy206 GTI
Yukarı Dön
gngburak Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (1) Teşekkür(1)   Alıntı gngburak Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Aralık 2012 Saat 12:37
hayırlı satışlar
www.gngtasarim.com
Yukarı Dön
loiz Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
16 - Mayıs - 1988

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı loiz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Aralık 2012 Saat 14:01
hayırlı satışlar.piyasadan şikayet etmişsindi arkadaşım maşallah dizellerden fazla fiyat vermişsin.bu fiyata satman biraz zor olacak diye düşünüyorum
harder.better.faster.stronger
'04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı
'04 golf V 1.6FSI siyah
Yukarı Dön
Zagorka Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Zagorka Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Aralık 2012 Saat 15:13

Usta Öncelikle Merhaba , hayırlı Satışlar . Fiyatı Fazla Yazmışssın .

Citröen C4

Pejo 307

Fiat Punto

Ford Mondeo

Ford Focus

Renault Megane

Reanult Laguna

Bunlar Da Senin Aracın Fiyatına Giden Araçlar Senin Modelinde .  

Yukarı Dön
Aziz Açılır Kutu Gör
BÖLGE TEMSİLCİSİ
BÖLGE TEMSİLCİSİ
Simge
KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Aziz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Aralık 2012 Saat 17:11
Orjinalini yazan: loiz loiz Yazdı:

hayırlı satışlar.piyasadan şikayet etmişsindi arkadaşım maşallah dizellerden fazla fiyat vermişsin.bu fiyata satman biraz zor olacak diye düşünüyorum

Evet farkındayım hatanın galeriden alınmış olmasından kaynaklanıyor, biz fazla para vermişiz malesef. lakin terslik bende, araştırdım durdum almadan önce 20.10.2012 tarihinde 18,750 17,500 tl arasında fiyatları vardı meredin, şuanda 14,500tl ye 1.4 hdi si var 206 meredinin, ne yapacağımı şarşırdım Dead
[pasaklıKontes]hy206 GTI
Yukarı Dön
Aziz Açılır Kutu Gör
BÖLGE TEMSİLCİSİ
BÖLGE TEMSİLCİSİ
Simge
KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Aziz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Aralık 2012 Saat 17:17
Orjinalini yazan: Cente Cente Yazdı:

Usta Öncelikle Merhaba , hayırlı Satışlar . Fiyatı Fazla Yazmışssın .

Citröen C4

Pejo 307

Fiat Punto

Ford Mondeo

Ford Focus

Renault Megane

Reanult Laguna

Bunlar Da Senin Aracın Fiyatına Giden Araçlar Senin Modelinde .  

Biraz haklı gibisin ama bende 18 lira varken bu arabalar bu fiyata değildi görsem yani bi 307 alırdım 206 alacağıma yada benzinlisini değilde Dizelini alırdım. Terslik nerde yani aracım temiz değişensiz vs satışta hiçmi havası katkısı olmaz?  zaman aşımımı oldu 2ay içinde fiyatlar geri çekildi falan mı? Çok sinirlerim oynuyor şuanki durumuma, giydirmişler yani kısaca arabayı...
[pasaklıKontes]hy206 GTI
Yukarı Dön
Zagorka Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Zagorka Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Aralık 2012 Saat 17:48

usta Sende Haklısın Tabi Kimse Zararına Satmak istemeycektir , Benim ARAÇ 2006 Model 307 2 Sene Önce Aldım .

Almadan Önce Galerilere Felan Baktım Ve 2004 Model Bi aracı beğendik 22 bin verecektik . Bi Deniyeyim Diye Baktım Galeride Arıza Işığı Ynıyor Vazgeçtim  .

Daha Sonrasında Araç Almaktan Tam Vaazgeçiyordum Ki Şu Anki Aracaımı Buldum . En Temizi Sahiibinden Hem Fiyatıda Uygun . 

Düzenleyen Cente - 20 Aralık 2012 Saat 17:49
Yukarı Dön
Aziz Açılır Kutu Gör
BÖLGE TEMSİLCİSİ
BÖLGE TEMSİLCİSİ
Simge
KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Aziz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Aralık 2012 Saat 17:50
Yapacak bişey yok, Kimseyi kazıklamayada çalışmıyorum pazarlığa açık artık hayırlısı olsun, şimdiden tşkler.
[pasaklıKontes]hy206 GTI
Yukarı Dön
Zagorka Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Zagorka Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Aralık 2012 Saat 17:52
İnşallah Satabilirsin Ama Zor :) Araba Gerçekten Temiz Duruyor Ama her Temiz olan Arabayada Malesef İyi Para Vermiyorlar Modifiye Vs Olsa 18 e satarsın ama modifiye anlamındada pek birşey yok onun için 17 den fazlaya satacağını sanmam 17 . 500 e düşür sonra 500 felan pazarlık payı koyarsın  .
Yukarı Dön
kuti Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kuti Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2012 Saat 02:36
hocam bende 2004 hdi var 206 düşünürsen takas
kısmet
Yukarı Dön
Aziz Açılır Kutu Gör
BÖLGE TEMSİLCİSİ
BÖLGE TEMSİLCİSİ
Simge
KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Aziz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2012 Saat 09:58
Arkadaşlar Teşekkürler, Pazar Günü Araba pazarında 18250 satmış bulunmaktayım :) Arabam temizdi ve kusursuzdu hak ettiğini buldu diye düşünüyorum. kuti tşkler ama Sedan ve geniş bir araç düşünüyorum 407 - Focus - Linea - falan tabi dizel Bu arada Turneo Connect 2005 1.8 TDCI düşünmekteyim nedense hoşuma gitti, TV, buzdolabı, koltuklarda bardaklıkları (Scenic tarzı) buna ne dersiniz? peugeottan vaz geçmiş değilim, maddi uyum sağlayacağım bir tane 407 bula bilsem ne alaa.
[pasaklıKontes]hy206 GTI
Yukarı Dön
samet2461 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı samet2461 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2012 Saat 10:25
Kardeş malum kış şartları bu aralar o fiyata satman çok zor . yaza doğru piyasa canlanırsa satarsın. aracıda 17.000 e almışsan biraz pahalı almışsın . ben 2003 x-line aldım dizel şu anki aracım 5 ay oldu 13.000 e. bekle yaza doğru satarsın o fiyata kardeş piyasda durgun kış
YOUTUBE KANAL: youtube; ghostK

Yukarı Dön
Peregrin Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (1) Teşekkür(1)   Alıntı Peregrin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2012 Saat 10:37
Kimse kızmasın bu yazdıklarıma, ben de aynısını yapıyorum. Doğru bir tespit olduğunu düşünüyorum.

Araç alacak veya satacak arkadaşlar fikir istediğinde yorum yaparken objektif olamıyoruz. Kendimizi alıcı gibi düşünüyoruz ve arkadaşların istedikleri fiyat genelde yüksek geliyor. Ancak kendi aracımızı satmak istediğimizde ise daha yüksek fiyatları biz istiyoruz. Fiili alım satımda tabi ki objektiflik olmaz, ancak en azından fikir isteyen arkadaşlara yorum yaparken iki taraflı düşünsek daha çok yardımcı olabiliriz diye düşünüyorum.

Bir de yorum yaparken bütün kriterleri de göz önünde bulundurmak gerekiyor. Aracın yaşı, km.'si, yakıt cinsi, fiziksel artıları eksileri, kaza geçmişi, temizliği vs vs. bütün kriterleri dikkate almak gerek. Bir arkadaş benzinli aracı 18.000'e satmak istediğinde, o fiyata dizel var diyoruz. Ki gerçekten de var. Ancak o dizellerin durumu nedir buna bir bakmak gerek.

Arkadaş güzel bir fiyata satmışsın tebrikler, üstelik kış mevsimi olmasına rağmen. Yeni alacağın aracın da hayırlı olur inşallah. 
2005 206XT 1.4 Benzin Otomatik Cam Tavan Sunroof Siyah
Yukarı Dön
elsoberano Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (1) Teşekkür(1)   Alıntı elsoberano Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2012 Saat 11:01
güzel bir  fiyata vermişsin alanada satanada hayırlı olsun .
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
Yukarı Dön
Aziz Açılır Kutu Gör
BÖLGE TEMSİLCİSİ
BÖLGE TEMSİLCİSİ
Simge
KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Aziz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2012 Saat 11:11
Orjinalini yazan: Peregrin Peregrin Yazdı:

Kimse kızmasın bu yazdıklarıma, ben de aynısını yapıyorum. Doğru bir tespit olduğunu düşünüyorum.

Araç alacak veya satacak arkadaşlar fikir istediğinde yorum yaparken objektif olamıyoruz. Kendimizi alıcı gibi düşünüyoruz ve arkadaşların istedikleri fiyat genelde yüksek geliyor. Ancak kendi aracımızı satmak istediğimizde ise daha yüksek fiyatları biz istiyoruz. Fiili alım satımda tabi ki objektiflik olmaz, ancak en azından fikir isteyen arkadaşlara yorum yaparken iki taraflı düşünsek daha çok yardımcı olabiliriz diye düşünüyorum.

Bir de yorum yaparken bütün kriterleri de göz önünde bulundurmak gerekiyor. Aracın yaşı, km.'si, yakıt cinsi, fiziksel artıları eksileri, kaza geçmişi, temizliği vs vs. bütün kriterleri dikkate almak gerek. Bir arkadaş benzinli aracı 18.000'e satmak istediğinde, o fiyata dizel var diyoruz. Ki gerçekten de var. Ancak o dizellerin durumu nedir buna bir bakmak gerek.

Arkadaş güzel bir fiyata satmışsın tebrikler, üstelik kış mevsimi olmasına rağmen. Yeni alacağın aracın da hayırlı olur inşallah. 
Teşekkürler, Bir öğretmen arkadaş aldı diye biliyorum ayrıca pazarda herkez üstündeydi, saat 9bucuk civarıydı gittim PCden A4 e bilgilerini yazmıştım cama koydum, 18500 de yazdım kahvaltıya gittim, geldim, 10 olmadı bile, deniyelim dedi örtmen arkadaş, 5 km falan gezdik, tamam dedi, pazarlık falan sattık hayırlısıyla :)
[pasaklıKontes]hy206 GTI
Yukarı Dön
Aziz Açılır Kutu Gör
BÖLGE TEMSİLCİSİ
BÖLGE TEMSİLCİSİ
Simge
KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Aziz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2012 Saat 11:14
Orjinalini yazan: elsoberano elsoberano Yazdı:

güzel bir  fiyata vermişsin alanada satanada hayırlı olsun .
Amin Tşkler. Buarada connect için yorum yaparsanız, sevinirim bi kaç yorum yukarda, ve birde 190bindeymiş araç, 160binde (8ay önce) tüm agır bakımları ford yetkilide yapılmış km dizele göre fazlamı normalmi ?
[pasaklıKontes]hy206 GTI
Yukarı Dön
blinddark Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı blinddark Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2012 Saat 11:58
Orjinalini yazan: gowster gowster Yazdı:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-peugeot-206-2004-model-1.4-x-line-otomatik-107382944/detay

ilandaki aracımı aldığım fiyata satmayı düşünüyorum fakat piyasa düşük gibi, sizin önerileriniz nelerdir. Satmamdaki neden tavsiyelere uyup dizel araç almam yoksa Araçtan memnunum, Tüp takarsam çekişi düşermiş vs. siz değerli arkadaşlarım beni bilgilendirirseniz sevinirim

Araç,

Park sensörü,
Şöför ve yolcu AIRBAG
ABS
iç kozmetik sorunsuz,
yakıtta cimri diyebilirim bitik depoya 50 lira ile 155 km yapıp tekrar bitirtik. (Şehir içi tabi test amaçlı dikkatli kullandık bu rakam hep böyle olacak diyemem)

senin 17000 yazdığını görünce benmi az istıyorum aracıma diye düşünüyorum şahsen ben 206 ya 17000 i vermem kesinlikle benim arabam 307 hdi 18000 istiyorum ama bufiyat normalmi azmı fazlamı bilmiyorum sadece aracımı satma nedenim yaklasik 2 yıl yurt dışında görev alacam evin önünde yazık olmasın arabaya baskası hayrını görsün diye satıyorum
"" 2003 307 1.4 hdi xr 1998 opel vectra 2.0 16v gls
Yukarı Dön
blinddark Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı blinddark Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2012 Saat 12:09

Arkadaşlar Teşekkürler, Pazar Günü Araba pazarında 18250 satmış bulunmaktayım :) Arabam temizdi ve kusursuzdu hak ettiğini buldu diye düşünüyorum. kuti tşkler ama Sedan ve geniş bir araç düşünüyorum 407 - Focus - Linea - falan tabi dizel Bu arada Turneo Connect 2005 1.8 TDCI düşünmekteyim nedense hoşuma gitti, TV, buzdolabı, koltuklarda bardaklıkları (Scenic tarzı) buna ne dersiniz? peugeottan vaz geçmiş değilim, maddi uyum sağlayacağım bir tane 407 bula bilsem ne alaa.

benim çok yakın bi abimde 2006 connect var yanlış bilmiyosam 1.9 dizel olması lazım  arabasında boya dahi yok sadece arka bagaj kapagında 10 cm capında lokal var arabası 90.000 km civarında düşünürsen aracı olurum fakat benım sana tavsiyem 2007 - 2008 focus hb lere bi bak derim şuandakı en gözde almayı istediğim arac o fakat şuanki arabamı satınca en az 2 yıl arac alamayacağım için anca  uzaktan bakıyorum Cry
"" 2003 307 1.4 hdi xr 1998 opel vectra 2.0 16v gls
Yukarı Dön
Aziz Açılır Kutu Gör
BÖLGE TEMSİLCİSİ
BÖLGE TEMSİLCİSİ
Simge
KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Aziz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2012 Saat 12:20
Orjinalini yazan: blinddark blinddark Yazdı:

Araç,

Park sensörü,
Şöför ve yolcu AIRBAG
ABS
iç kozmetik sorunsuz,

senin 17000 yazdığını görünce benmi az istıyorum aracıma diye düşünüyorum şahsen ben 206 ya 17000 i vermem kesinlikle benim arabam 307 hdi 18000 istiyorum ama bufiyat normalmi azmı fazlamı bilmiyorum sadece aracımı satma nedenim yaklasik 2 yıl yurt dışında görev alacam evin önünde yazık olmasın arabaya baskası hayrını görsün diye satıyorum

Şahsen 206 ya 17bin vermeye bilirsin, tabi buda hangi amaçla baktığına bağlıdır. bende şahsen 18250 ye sattım Hayırlısıyla, senin 307nin ilanı varmıdır acaba bi baksakta istersen şahsen 18 verirmiyiz azmı çok mu yardımcı olalım, Teşekkürler fikirlerin için :)
[pasaklıKontes]hy206 GTI
Yukarı Dön
Aziz Açılır Kutu Gör
BÖLGE TEMSİLCİSİ
BÖLGE TEMSİLCİSİ
Simge
KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Aziz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2012 Saat 12:30
Orjinalini yazan: blinddark blinddark Yazdı:

benim çok yakın bi abimde 2006 connect var yanlış bilmiyosam 1.9 dizel olması lazım  arabasında boya dahi yok sadece arka bagaj kapagında 10 cm capında lokal var arabası 90.000 km civarında düşünürsen aracı olurum fakat benım sana tavsiyem 2007 - 2008 focus hb lere bi bak derim şuandakı en gözde almayı istediğim arac o fakat şuanki arabamı satınca en az 2 yıl arac alamayacağım için anca  uzaktan bakıyorum Cry
Connect'i tercih sebebim, Buz dolaplı, Tavan TVli ve Çok şık, seyahat otobüslerindeki gibi bardaklık ve tepsi gibi olan şeyden, Eğlence paketli, 4baslı 12 hoparlörlü 10 tivitırlı, VIP denilen türden, ilanlarda bulamadım, fotoda çekmedim ilk etapta tercih etmediğim için,
 fakat şimdi Focus, linea, 407 vs tarzı araçlar evet komforlu (Linea değil tabiki o yakıtta hesaplı sadece) ama buda nerdeyse konforlu ve Çekici, bu sebepten connecti sizlere sordum :) tabiki hesabıma uygun bulabilirsen 407 hiç fena olmaz 1,6 dizel FUL+FUL falan :) ancak ve ancak 20bin lira çıkar benden ve 2007-08 focuslara pertovski yada turşusu gelir :)
[pasaklıKontes]hy206 GTI
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon ECO MOD DEVREDEYKEN İSTOP ETTİ son mesaja git 300 0 alibozoglu1
konu icon İlk araç 206 gti son mesaja git 315 0 leow
konu icon Üçgen içinde Ünlem işareti son mesaja git 107407 14 Salihsencan
konu icon PEJO 206 isaco far ayarı son mesaja git 1497 0 kralex18
konu icon Peugeut / TEKLEME SORUNU - Kronik son mesaja git 3079 4 Rock
konu icon 407 bagaj sorunu (çözüldü) son mesaja git 9393 9 Pejocum
konu icon Rcz Arıza Işığı Gaz Yememe Titreme son mesaja git 8675 1 Barisge
konu icon Peugeot 2002 suv son mesaja git 884 0 Pyrs
konu icon 3008 2025 RODAJ VE DİĞER KONULAR son mesaja git 901 0 ankaralı_emre
konu icon peugeot 107 3D son mesaja git 23 0 karauurböcei
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 1577 1 Eren yıldız
konu icon Otomatik şanzıman da vuruntu son mesaja git 55446 87 Eren yıldız
konu icon Isı Kalkanı son mesaja git 301 0 kaya52
konu icon E-3008 Otomatik D Vitese Alma Sorunu son mesaja git 1212 0 CBerkG
konu icon pejo 106 son mesaja git 2159 0 badking530
konu icon Start stop son mesaja git 267 0 İlyas41
konu icon Peugeot 208 2021 Model 1.2 PT - Klima Fan Sorunu son mesaja git 2510 0 berkancelik
konu icon Peugeout 208 Otomatik Şanzıman Sorunu son mesaja git 568 0 Ozgur30
konu icon Urea Egzoz Emisyon Arızası son mesaja git 2049 0 Şmşk
konu icon Presence of water in diesel fuel filter son mesaja git 15979 23 M.Emin
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JULY EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Eren yıldız 2
alibozoglu1 1
İlyas41 1
badking530 1
CBerkG 1
kaya52 1
karauurböcei 1
ankaralı_emre 1
Pyrs 1
Barisge 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English