![]() |
|
kaput maskesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
DS002 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Aralık 2012 Konum: üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 128 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Aralık 2012 Saat 12:40 |
arkadaşlar yarım kaput maskesi nerden bulabilirim fiyatı nekadardır? bilgilendirirseniz sevinirim.
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nette var araştırın derim değişik birkaç model görmüştüm.
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
65-80 TL arası nette,bende düşünmüyor değilim.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
DS002 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Aralık 2012 Konum: üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 128 |
kaputun ön kısımlarında taş izleri var onları kapatmam lazım ya maske yapıcam yada carbon kaplıcam kaputu komple zaten ön ızgara çıtalar yan dırek falan hep carbon
|
|
![]() |
|
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ben buldum kaputmaskesi en kısa zaman da sipariş vericem. en son 75 tl olur diyor fiyatını.
|
|
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
|
![]() |
|
en iyisi carbon ozaman ya ben 75 tl ye 2 tane kaput kaplarım :)
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
bencede karbon katlatın. geçti kaput maskesinin devri. eskiden südyen diyolardı bizim burda onlara
![]() |
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
Semih ÇAVDAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2012 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Semih ÇAVDAR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynen hocam... Yapıştııııııır :))
|
|
Eski nick Gallardo...
2000 Model 206 1.6 Roland Garros... |
|
![]() |
|
şu hava biraz düzelsin carbon uygulamasına başlıcam kapalı garajımız olmadığı için bu havada yapmak zor :) resimlerini koyarım. yarında kaliperleri boyucam onun resimlerinide koyarım. |
|
![]() |
|
bende boyucam jantı :) aklında olsun sökmene gerek yok jantı
|
|
![]() |
|
ozaman rahat senin işin :) ben sökmeden lastiğe gres yağı sürüp bolca öyle boyucam lastiğe bulaşmasın diye boya kuruyuncada yıkıyosun bi güzel jantları miss gibi çıkıyo :)
|
|
![]() |
|
çekicem zaten m.etmeyin :) güzel olur o renk ben kendi rengini biraz daha parlatmayı düşünüyorum yada dediğin rengi
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |