![]() |
|
kaput maskesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
DS002 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Aralık 2012 Konum: üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 128 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Aralık 2012 Saat 12:40 |
arkadaşlar yarım kaput maskesi nerden bulabilirim fiyatı nekadardır? bilgilendirirseniz sevinirim.
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nette var araştırın derim değişik birkaç model görmüştüm.
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
65-80 TL arası nette,bende düşünmüyor değilim.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
DS002 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Aralık 2012 Konum: üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 128 |
kaputun ön kısımlarında taş izleri var onları kapatmam lazım ya maske yapıcam yada carbon kaplıcam kaputu komple zaten ön ızgara çıtalar yan dırek falan hep carbon
|
|
![]() |
|
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ben buldum kaputmaskesi en kısa zaman da sipariş vericem. en son 75 tl olur diyor fiyatını.
|
|
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
|
![]() |
|
en iyisi carbon ozaman ya ben 75 tl ye 2 tane kaput kaplarım :)
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
bencede karbon katlatın. geçti kaput maskesinin devri. eskiden südyen diyolardı bizim burda onlara
![]() |
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
Semih ÇAVDAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2012 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Semih ÇAVDAR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynen hocam... Yapıştııııııır :))
|
|
Eski nick Gallardo...
2000 Model 206 1.6 Roland Garros... |
|
![]() |
|
şu hava biraz düzelsin carbon uygulamasına başlıcam kapalı garajımız olmadığı için bu havada yapmak zor :) resimlerini koyarım. yarında kaliperleri boyucam onun resimlerinide koyarım. |
|
![]() |
|
bende boyucam jantı :) aklında olsun sökmene gerek yok jantı
|
|
![]() |
|
ozaman rahat senin işin :) ben sökmeden lastiğe gres yağı sürüp bolca öyle boyucam lastiğe bulaşmasın diye boya kuruyuncada yıkıyosun bi güzel jantları miss gibi çıkıyo :)
|
|
![]() |
|
çekicem zaten m.etmeyin :) güzel olur o renk ben kendi rengini biraz daha parlatmayı düşünüyorum yada dediğin rengi
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |