![]() |
|
190 200 Km tekleme ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bysonic ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Aralık 2012 Saat 01:51 |
Arkadaşlar dün aracımın bakımlarını yaptırdım sonunda şanzıman rulmanları değişti. Yağı filtreleri suyunun antifirizi vs. yapıldığı günü gecesi otobanda durumu nedir bir zorlayım dedim. 190 KM ye kadar çok rahat çıktı araç 190 200 arasında bir tekleme söz konusu oldu sanki gaz yetmiyormuş gibi sonrasında basmayı bıraktım daha sanayiye gidip ustaya sorma fırsatım olmadı var mı bir fikri olan ?
|
|
206 cc 1,6
|
|
![]() |
|
bysonic ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yok mu bir fikri olan ?
|
|
206 cc 1,6
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
tup var mı hocam aracında eger varsa gazı bıraz daha actırman lazım yetıstırmıyor.. aracın 7000devirede gelmıs olabılır kesıcıye gırmıstır.. yakıt olarak anlık pıslık gelmıs olabılır.. tekrar denesen:)
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
5500 6000 devirlerdeydi araba daha yanlış hatırlamıyorsam. Sanırım gaz yetmiyor gaz bitti zannettim ilk başta ama araba yeni servisten çıktığı için korktum açıkcası yağmurlar fazla düzelsin deniyecem bakalım hayırlısıyla :D
|
|
206 cc 1,6
|
|
![]() |
|
MagicPerformance ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
benzin pompası-benzin regulatörü kontrol ettirin.
|
|
![]() |
|
Semih ÇAVDAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2012 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Semih ÇAVDAR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
190 - 200 km/h...
Boşver hocam çıkmayıver o kadar hıza :))
|
|
Eski nick Gallardo...
2000 Model 206 1.6 Roland Garros... |
|
![]() |
|
araç lpg li benzinden yapar mı ?
|
|
206 cc 1,6
|
|
![]() |
|
ya zaten devamlı olarak o hıza çıkacağımdan yada arabayı hep öle kullanacağımdan değil zorlandığında tepkisi ne bilmek amacıyla çıktım dediğim gibi uygun zamanda bidaha denicem bakalım.
|
|
206 cc 1,6
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |