![]() |
|
Muayeneden Kabak Lastik Geçermi ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Aralık 2012 Saat 02:40 |
|
Arkadaşlar bu ay sonu muayenem var lastiklerim kabak değil fakat aşınmış ve miyadını doldurmuş durumda Muayeneden geçerlermi ? lastiklerim güvenlik çizgilerini bitirmedi daha. 2 milim kadar var güvenlik çizgisine.
|
||
![]() |
||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
nasıl alayım ya 1100 tl dedi pis lastikçii.. hıııııgggg dedi boğazıma pervasızca bir günah. neyleyim böyle kaderi aman allahhh. gelsin rakı gitsin şarap ahh ahhhhh...
|
||
![]() |
||
|
hakkaten geçmezmi ya :( çok sıkıştırıcak beni bu ay. ama gerçi ocağa kadar muayeneye girmeme hakkım var değilmi ? 1 ay atlatabiliyorum ?
|
||
![]() |
||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
araç için en önemli bi değişim lastiklerdir. muayeneden geçsede değişmesi gereken bişey sonuçta 1 sn.hayat kurtarır lastikleri yenileyin bence
|
||
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
||
![]() |
||
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
|
hocam hadi muayeneyi geçti diyelim de, sen o lastiklerle kışı çıkarmayı mı düşünüyosun? Canına yazık yapma etme, 1000 lira deme bir aracın en önemli, en hayati parçasıdır lastik! Başka herşeye acırım ama güvenliğe yatırdığım paraya acımam, allah korusun o kabak lastikler yüzünden bir kaza yapsan bir yerine birşey olsa ya da arabandaki birine, o zaman 1000 liranın hesabını yaparmısın?
Ha yanlış anlama 1000 lirayı az bi para gibi gören zengin bi adam değilim de herşeyden kıs eğer o aracı kullanacaksan lastiklerini yenile derim, senin sağlığın iyiliğin adına... |
||
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
||
![]() |
||
|
yok be abicim olurmu tabiki bende güvenliği 1. sırada tutarım kışı geçirmek değil niyetimde bu ay muayenem ya ödemelerim de varda ocağa kadar sallayabilirmiyim diye düşünüyorum. daha kar falanda gelmedi ya öyle bi niyetim var sadece. yoksa ne hacet kış geçermi o lastiklerle yazın bile korkarak sürdüm birazda seri kullanan biriyim çok hareketli kullanırım kendimi frenliyorum. Alırsamda michelin alıcam şuankiler goodyear ( allah böyle lastiğin :D ) michelin aldığımda ne gibi farklılıklar görürüm sizce?
|
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
orda çalışan bir arkadaş söylemişti 1 lirayi lastigin dişlerinin içine koyuyoruz eger halkanın 1 liranın iç halkasının üzerindeyse lastik geçiyormuş aksi durumda onay vermıyorlarmış
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
|
bende michelin'in energy saver'ları var yaz lastiği olarak, kış lastiğim michelin değil malesef :) |
||
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
||
![]() |
||
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
|
ustam sen kabak lastiklerle muayeneye gidiceksen eger kabak gibi oturup kalırsın muayene istasyonunda.değiştir bence lastiklerini.
|
||
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
||
![]() |
||
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
|
tüv'den geçmesi ,çin diş derinliğinin 1,6mm'den fazla olması gerekiyor. ölç veya, bir lastikçide ölçtür, 1,6 üzerindeyse geçersin
|
||
206 Roland Garros 1,6 16V
|
||
![]() |
||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
|
ne kadar profesyonellermiş
![]() |
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
|
Emniyet çizgisinin 1 mm kadar üzerinde işte hemen hemen. olmazmı ?
|
||
![]() |
||
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
|
ustam kafan rahat olsun bende lpg taktırınca muayeneye gircem daha 1 sene var muayenesine ama lpg taktırıcam için gittim lastikleri değiştirdim 700 lira verdim.lastik önemlidir.benimkilerde bitti gibi bişeydi yani.şuan en azından kafam rahat.
|
||
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
||
![]() |
||
|
Haklısınızz :) gidip değiştirmek en mantıklısı.
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |