![]() |
|
sunroof tan su alıyor yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
deme ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2012 Konum: Mardin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Aralık 2012 Saat 16:45 |
arkadaşlar burda peugeot servisi yok. normal bir kaportacıya gittim sunroftan içeriye su alyor dedim hocam tavan sökülecek bakacağız dedi 300 tl fiyat istedi. aracım 307 yardımlarınızı bekliyorum. sanrufun ön tarafında tahliye delikleri var onlara su döküyorum iyi çalışıyorlar tıkalı değiller. arka tarafında da tahliye delikleri varmıdır acaba. sunrofu açınca arka tarafındaki tahliye deliklerini göremiyorum. onları nasıl kontrol edebilirim acaba. yardımlarınız için teşekkürler
|
|
307 1.6 xt 110 luk manuel şeytan kırmızısı
|
|
![]() |
|
deme ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2012 Konum: Mardin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hava yağacak gibi yardıma ihtiyacım var
![]() |
|
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
onde de arkada da tahlıye delıkllerı var.. tam olarak olduguna emın olmak ıstıyorsan tavan dosemesı sokulmesı lazım.. aslında bıraz merakın varsa kendın bıle sokebılırsın dosemeyı, tahlıye delıklerınıde ıstedıgın gıbı ayarlıyabılırsın
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
merakım var daha öncede klima arızası vardı 400 tl istemşti servis forum sayesinde kendim sıfır maliyetle çözmüştüm. nasıl söküleceği anlatımlı yada resimler olsa sökerim
|
|
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
sokucegın yerlerı soleyım hemen:) ön direkleri hemen sök yerlerinden cektiginde gelir.. sag sol on arka tutacakları sukuceksın, ondekılerı vıda yerlerı dısardan ıcerıye ıktırdıgın zaman gorursun.. arkalar ıse ıcerden dısarıya dogu, dolap kapayı olarak acılıyo.. sonra ön lambayı yerınden cıkarman gerek, camını sok ve arkada tırnakları var onlarda gozukuyo tornovıda ıle bastırırsan elınlede cıkar kablosunuda sokmen gerek.. hemen ustunde vıdası var onuda soktun mu o parcada dusuyo.. sunroof tusunuda(burda sunroof kapalı konumda kalsın) arkadan bastırdın mı cıkar onunda kablosunu sokmen lazım.. en son arka tarafta 2 tane plastık vıda var onlarda cok basıt cıkıyo.. arka lambayıda tavan ındıkten sonra arkadan bastırarak cıkar ve kablosunuda yıne sokmen lazım, kapı fitillerindende kurtardın mı dosemeyı tavan dusmus olması gerekır artık.. |
|
|
|
![]() |
|
sansasyon61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 349 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sansasyon61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bendede sorun vardı a200 tl bayıldım sunroof ta bı parça çatlamıs altından su kacırıodu kucuk bı parça bu ondan sonra sorun kalmadı kendın sokersınde bıraz rısklı ıs haberın olsun
|
|
![]() |
|
benim sorunu az çok anladım gibi. su sanrufun çekildiği yayın iç kısmına geçiyor, oradanda bükülü telin geçtiği delikten içeriye kaçıyor. ama nasıl geçiyor anlayamadım.
|
|
|
|
![]() |
|
tavan dustukten sonra sunroof tahlıye borularını gorebılırsın tek tek cıkar yerlerınden ve ufle kuvvetlıce durumuna gore ayarlarsın artık.. bırde sunroof uzerınde hortumların gırdıgı yerler var, arkaları dırek gozukuyo hortumla bırlıktedır, bunlarda yerınden oynadısa altından sular tavana arkabılır.. öndekıler bıraz farklı bunlarda sorun varsa sunroof camını sokmen gerekır.. sunroof mekanızmasınıda sokerek yaparsan 10numara olur:) 12 tane vıdası var soktukten sonra dırek duser motorununda kablosunu soktun mu tamamdır.. hemde mekanızmayı temızlersın guzelce zıncırlerını yaglarsın guzelce.. su gıderlerınıde tekrardan ıstedıgın gıbı ayarlarsın
|
|
|
|
![]() |
|
sanrufun camını nasıl sökeceğimi bilsem iyice incelerdim
|
|
|
|
![]() |
|
sunroof u sapka gıbı hava kaldır 3. kademede kalsın 4tane vıda tutuyor zaten onları soktun mu camı cıkarabılırsın
|
|
|
|
![]() |
|
tahliye delikletrine huni ile su döktüm kaçıma tok. sanrufu kapatıp bir kova ile üzerine su döktüm daha sonra sanrufu açtım. çekilen yayın iç tarafınasu geçiyor ama nerden geçiyor anlayamadım. iç kısma geçen su iki tarafta da bükülü siyah tel var . telin girdiği yerdeki delikten suyu döşemeye alıyor
|
|
|
|
![]() |
|
tahliye delikleri iyi çalışıyor. öndekiler
|
|
|
|
![]() |
|
bence senın su yollarını temızlemek lazım ve tahlıye borularını vs kontrol etmek gerekır.. bıyerden tasıyo ve en kolay yerden ıcerıye akıyo
|
|
|
|
![]() |
|
suyu döktükten sonra sanrufun arkasını kaldırdım baktım. kuruydu yani arka kısma çok su kaçmıyor |
|
|
|
![]() |
|
yusuf 406 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Aralık 2012 Konum: güvenlik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusuf 406
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
naylon ser bır muddet kendın yapma derım sonra masraf dahada cok buyuyor far yıkamam yerınden oynamıstı yerıne otutturmak ıstedıdım kırıldı kalem kadar bır sey kırıldı 350 tl yaptırsaydım 50 tl yada daha asagı hele bıde motoru bozarsan sanrufun yanlıs hatırlamıyorsam 800 tl falanmıs |
|
406
|
|
![]() |
|
hsnsnl arakadaşıma teşekkürler onun sayesinde bugün tavan döşemesini indirdik. kaçağıda bulduk inşallah yapabiliriz. arkadaş yemeğe gitti gece uğraşacağız bakalım
|
|
|
|
![]() |
|
sunrıofun iki ön köşesinden kaçırıyordu bir tarafı hallettik inşallah diğer tarafta olacak |
|
|
|
![]() |
|
aracımı su almaktan kurtardım. foruma teşekkürler
|
|
|
|
![]() |
|
swing67 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2013 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 107 |
Deme kardesım konuyu yenıden canlandırdım. sanırım sızınkı ıle aynı sorunu yasıyorum.sanrof koselerden asagıya sızan suyu nasıl kestınız.sankı bir yerde delik var gibi bur durum söz konusu...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |