![]() |
|
acil yardım arkadaşlar!!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
tayfundoner ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Temmuz - 1993 Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: BURSA OSMANGAZİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tayfundoner
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Aralık 2012 Saat 10:42 |
arkadaşlar dün akşam yolda giderken hızım 90 civarıydı araba bi an ön
lastikleri kilitledi tekrar açtı hemen dörtlüleri yaktım sağa yanaştım
motor bi acayip çalışıyodu hemen stop ettim arabayı kaputu açtım motor
etrafı yag olmuş alta eğildim bi baktımki şarıl şarıl yag akıyo yere
çekici aradık götürdü servise acaba neden yapar yardım ederseniz çok
sevinirim.
|
|
TYFN DNR
2000 PEUGEOT PARTNER 1.9 D TYFN_DNR28@hotmail.com Gurbetçi Çotanak 028 |
|
![]() |
|
murat20021978 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murat20021978
![]() ![]() ![]() ![]() |
sanırım motor contasını yakmışsın. Geçmiş olsun.
|
|
2006-206 X-Design 1.4 Benzinli
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadasım sanırım yatak sarmış aracın. karteri deldiysen yağ akmıştır ve yağsız kalan aracının pistonları kilitlenmiş ve neticesinde lastiklerin kilitlenmiştir. tahmin etiğim gibiyse baya bi masrafı var aracının, geçmiş olsun.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Altını bir yere sürtmüş müydünüz? Geçmiş olsun, sıkıntılı bir durum gibi göründü ama inş çıkmaz.
|
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
cgty86 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
büyük ihtimalle yatak sarmış araç yağsız kalmış ve piston falan kırılmış. komple motor yapılması lazım görünüyor geçmiş olsun
|
|
peugeot 206 panoromic 1.4 75pswith k&n highflow air filter, brc sequental lpg kit
|
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
arkadaşler neden yatak sarar araç ? sadece yağsız kaldığı içinmi ?
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
tayfundoner ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Temmuz - 1993 Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: BURSA OSMANGAZİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tayfundoner
ortalama ne kadar masraf çıkarır arkadaşlar?
|
|
TYFN DNR
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tayfundoner
kartelde alttan görünür bi delik yok dostum ya. |
|
TYFN DNR
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Peki yağ nerden geliyor bulabildiniz mi? Arkadaşların dediği gibi yatak sarması olayı ise masraf büyük olur hocam ama kanser gibidir erken teşhis büyük önem taşır. Eğer yağın boşaldığından eminse ve bu nedenle olduğunu düşünüyorsa usta motoru açıp sorunun büyüklüğünü size söyleyebilir. Ne kadar erken farkedip durduysanız o kadar avantajlısınızdır. Umarım sonuçlar umduğumuz gibi çıkmaz. Olası bir kötü senaryoda bu işlerde usta çok önemlidir, iyi bir ustaya göstermeye çalışın mutlaka. Tekrar geçmiş olsun.
|
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tayfundoner
çok teşekkür ederim arkadaşlar ama masraf çok büyük çıktı pistonlar kırık motor blogu çatlak v.s v.s motor blogunu dikiş felan dediler veya çıkma bulcanız dediler 4000 tl gibi bi masraf çıktı sizce napmalıyım?
|
|
TYFN DNR
|
![]() |
|
serdar5252 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2012 Konum: ordu/fatsa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serdar5252
geçmiş olsun :(
|
|
![]() |
|
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
geçmiş olsun hocam ya 4000 lira ne demek çok üzüldüm gerçekten... Aracınızı ya yaptırıp, ya da yaptırmadan ona göre fiyat yazarak elden çıkarın derim
![]() |
|
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|
![]() |
|
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
Sorunun Benzeri Benede Oldu , Motordan Garip Ses Gelmeye Başlamıştı Valla Ne Olduğunu Hatırlamıyorum Bişey Kupmuştu Yada Kırılmıştı Aynı Sorunsa , Pek Pahalı Birşeye Çıkmaz...
|
|
![]() |
|
nucro ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
Dostum geçmiş olsun. sanayide yaşadıgın seye kol cıkartma adı verilir. yatak saran motor, piston kolunu kopartıp blogu parcalar. en hafif maliyeti 3000 tl dir.
bunun bi cok sebebi olabilir. motorun yagsız kalması, hararet sonucu olusan catlaktan motor yagına su karıstırması, pislikten dolayı yaglama eksikligi, motorun bakımsız kalması sonucunda ömrünü tüketmesi, yada devamlı aşırı zorlama(ki ben buna örnek göremedim bu gune kadar). yapıcagın en mantıklı cozum motor kodunu ogrenıp hurda belgeli-faturalı temiz bir motor bulup aracına takman. sonra tabiki tse den onaylatıp tüv de muayne yaptırıp emnıyetten ruhsata işletmen yenı motorunu. Zorlu bi süreçtir daha önceki aracımda yaşadıgım için iyi biliyorum. Ankaradaysan tüv emniyet konusunda yardımcı olucak 1-2 kişi tanıyorum. Malum lazım olmuslardı bana da. Cok cok kolay gelsın zorlu bi süreç bekliyor seni. |
|
![]() |
|
gngburak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
allah beterinden saklasın büyük geçmiş olsun
Düzenleyen gngburak - 19 Aralık 2012 Saat 10:43 |
|
www.gngtasarim.com
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tayfundoner
arkadaşlar ilginize çok teşekkür ederim aracı 4000 tl yaptırcaz usta garanti veriyo her türlü kefilim diyo motor blogu dikilcekmiş diğer parçalarıda orjinal şekilde yapılcak önümüzdeki haftaya çıkar büyük ihtimalle sonuçları sizinle paylaşırım cuma günü bakmaya gidicem aracı cuma günü tüm detayları yazıcam.
|
|
TYFN DNR
|
![]() |
|
Semih ÇAVDAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2012 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Semih ÇAVDAR
Geçmiş olsun :(
|
|
Eski nick Gallardo...
2000 Model 206 1.6 Roland Garros... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Çok geçmiş olsun hocam, sanırım en kötü senaryo geçekleşmiş ve motor yatak sarmış. Ustaya güveniyorsanız geçmişe yönelik tecrübesini biliyorsanız içinizi ferah tutun derim. Kullanılan ürünlerde orijinalse inş istediğiniz gibi bir şey olur ve gönül rahatlığıyla kullanırsınız. Tekrar geçmiş olsun.
|
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tayfundoner
ustaya kendi çapımızda güveniyoruz peugeot servisinin yönlendirmesiyle gittik ama sonucu görücez.
|
|
TYFN DNR
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |