![]() |
|
muayene ve lpg sızdırmazlığı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zgr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Aralık 2012 Saat 11:40 |
merhabalar arkadaşlar. aracımın muayenesine az kaldı. bundan önceki muayenede lpg işli değildi onu işletmek için gitmiştim. ve mmo dan lpg sızdırmazlık raporu almıştım. şimdi mmo dan sızdırmazlık kalktı diye duydum. peki nerede test yaptırıcaz? lpg ruhsatına pul yapıştırılacak mı? bu işlemler nerede yapılacak? bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. teşekkürler.
|
|
2001 206xt 1.6
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam kumburgaz, dudullu ve mimarsinanda varmış, detaylar için tıkla
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Hocam şöyle birde bilgi buldum, eğer lpg tankı üzerinde tarih 4 haneli ise (örnek: 04/12) lpg sızdırmazlık raporu almanız gerekiyor, lpg tankı üzerinde tarih 6 haneli ise (örnek:04/2012) lpg sızdırmazlık raporu almaya gerek yok. İlk montajda her iki koşuldada mecburi. Detaylar için tıkla.
Düzenleyen Serco05 - 16 Aralık 2012 Saat 12:01 |
|
![]() |
|
zgr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
teşekkür ediyorum ilginiz için. şimdi tankın üzerinde 6 haneli tarih var ise rapor alınmıyor ancak muayeneden hafif kusurlu mu geçiyor.
|
|
2001 206xt 1.6
|
|
![]() |
|
Evet hocam aynen öyle
|
|
![]() |
|
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ben dun sanayiye gittim ordaki usta sızdırmazlık raporu kalktı artık istemiyorlar dedi.ustadan duydugumu söylüyorum.
bugünde baska birsey duydum şok oldum.arac muayeneleri her sene yapılacakmıs galiba arkadasın biri muayeneye girmiş bu ay ve 2103 aralık ayına kadar gecerlilik verilmiş muayenesine.normal da 2014 aralık ayı verilmesi lazım.aracıda hususi ticari falan deil yani.
|
|
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
|
![]() |
|
Sızdırmazlık raporu kalkmış evet ama lpg tankında tarih 4 haneli ise (örnek: 06/12) yıl ve ay karışıklığı olma ihtimali var diye sızdırmazlık raporu istiyorlar tarih 6 haneli ise (örnek:06/2012) hafif kusur sayılıyor.
Binek araçların muayene süreleri halen 2 yıl, arkadaşın işleminde bi hata yapılmıştır. Tüvtürkün resmi internet sitesindeki bilgiye buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. |
|
![]() |
|
sansasyon61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 349 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sansasyon61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ben daha yenı ıslettım sızdırmazlık ıstenıyo bılgın olsun ztn 10 dk lık iş
|
|
![]() |
|
İlk montajdan sonra lpg tank üretim tarihe bakmazsızın lpg sıdırmazlık raporu isteniyor ama sonraki muayenelerde tarih 6 haneli ise sızdırmazlık raporu istenmiyor. Düzenleyen Serco05 - 17 Aralık 2012 Saat 18:31 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |