![]() |
|
Unutulmazlar |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Ocak 2013 Saat 00:14 |
Konuşmak isteyen dışarı çıksın!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çıkışta görüşcezz (görüşeceğiz) oğlum !
|
|
![]() |
|
Komik bir şey varsa söyleyin, biz de gülelim.
|
|
![]() |
|
xpyhre ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 737 |
tanıdık usta varmı
![]() |
|
Peugeot 206 gti 2.0 (s16)
|
|
![]() |
|
zgr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
bu sözler unutulmaz olduğu gibi eskimez sözlerdir halen daha kullanılmaktadır :)
|
|
2001 206xt 1.6
|
|
![]() |
|
baris ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2012 Konum: Tekirdağ/çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 96 |
ben kaleci olmam oglum (mahalle maclarındakı ılk söz ) :)
|
|
![]() |
|
Ben tekim hepiniz..
![]() |
|
![]() |
|
Arka taraf, n'oluyor orada?
|
|
![]() |
|
"Sessizlik!"
![]() |
|
![]() |
|
"Beni kandırdığınızı sanıyorsunuz ama aslında kendinizi kandırıyorsunuz"
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
"saklambaç oynayacaklar elime mum diksin"
"geçti Bor'un pazarı sür eşşeği Niğde'ye" edit : foto yanlış oldu ![]() Düzenleyen Alicilik - 17 Aralık 2012 Saat 22:04 |
|
![]() |
|
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"zıırt erenköy" geldi aklıma.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
ben etrafımda hiç aç ve fakir göremiyorum. çünkü çoğu kendini göstermiyo. yani bilemiyosunuz o insan aç mı fakirmi. ha şöle bişey var yolda yürürken dilenen yada sömürü yapmak için mendil satanlar falan var anlara acıyıp para veriyoruz yada 50kr. mendile 5 tl veriyoruz. ben daha farklı bi yol izleyip benden abi be bi ekmek parası nolur açım diyene bi kaç defa gel ekmek alıyım peynır alıyım dedim markete götüreyim seni dedim. yok abi sen para ver dedi. tabi bana denk gelmiş olabilir. senin öğretmenin sözünü okudumda ondan yani. valla bendemi bişey var bilmiyorum ama. kurban adağım oluyor. eti verecek tam anlamıyla ihtiyacı olan aile bulamıyorum. ki yani bulunduğum mahaller orta halli hep.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
Bir öğretmenim vardı şimdi vefat etti.. onun sözünü söylemek istiyorum ve önünde saygıyla eğiliyorum.
'' Aç ve Fakir gördüğünüzde markete girip onlara alışveriş yapın,siz 1 gün aç kalın ''
|
|
![]() |
|
"Gömleğini içeri sok"
|
|
![]() |
|
Sınavda söylerlerdi öğretmenlerimiz;
"Şu andan itibaren herkes birbiriyle küs!"
|
|
![]() |
|
oğlum kahvede mi oturuyorsun, düzgün otur!
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Sakla samanı inekler aç kalsın :) |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Sakla samani dagdan kestim kereste
![]() |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Benim babam senin babanı döver.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |