![]() |
|
partner triger degisim zamani |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
baha1907 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Aralık 2012 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Aralık 2012 Saat 12:14 |
2004 model 2.0 hdi motor 78 000 de partnerim var triger kayısı ne zaman değişmesi lazım ve kaç lira dir. 2 ay once bakımları için servise gitmiştim herhangi bir şey demediler
|
|
Peugeot Partner 2.0 Hdi 2004
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
baha1907 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Aralık 2012 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
konya da hergün evden işe işden eve gitmek normal kullanım şartları oluyor demi :)) ozaman 2 yılımız ve 80 bin kmiz daha var :))
peki aracı sıfır almıştım ve şimdiye kadar bakımları, ısıtma bujileri ve ön fren balatalar kampanalar hariç hiç bir şeyi değişmedi. yani servise gittiğimde ustalar şunu bunu değiştirelim demediler. acaba atlanılan unutulan bir şey varmı? mesela şanjuman yağı fren yağı vs.???
|
|
Peugeot Partner 2.0 Hdi 2004
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Araç artık 9 yaşında sayılır kullanımıda ara sıra ağır kullanım dersek bence önümüzdeki 3-5 ay içinde trigeri değiştirseniz iyi olur, benim aracımda 2004 model önümüzdeki ay triger setini değiştireceğim, ayrıca fren hidrolik yağının 2 yılda bir değiştirilmesi öneriliyor, şanzuman yağında ben geçen yık içim rahat olsun diye değiştirmiştim. çok para tutan şeyler değil sizede değiştirmenizi tavsiye ederim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |