![]() |
|
Yeni Peugeot Kullanıcısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Hasan Emre ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Aralık 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 69 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Hasan Emre
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Aralık 2012 Saat 15:46 |
Arkadaşlar ben Peugeot' la tanışalı 1 ay olmadı daha arabayı tam tanıyamadım fakat aklımda bazı sorular var sizlerin yardımına ihtiyaç duymaktayım.
- Aracımda 1. ve 2. Vitese geçerken baya zorlanıyorum bu normal midir veya bunu nedeni nedir ne yapmam gerek. - Aracımı alır almaz Triger ve V kayışını değiştirmeme rağmen ilk marş anında 3-5 sn. bir çayırtı oluyor bu normal mi veya nedeni nedir. - Yolda seyir halindeyken el frenimin ışığı yanıp sönüyor bende hidrolik yağı var kendim az biraz üstüne ilave etsem bu sorun geçer mi veya bunun nedeni nedir. - Birde aracım benzinli depoyu fulledim 85 km yaptım 2 çizgi düştü benim arabam baya yatmış hortumlarında mı sıkıntı, şamandırada mı, yoksa böle mi yakıyor anlayamadım. Genelde ne kadar yakar benzinde onuda bilgilendirirseniz sevinirim. Saygılarımla . . .
|
|
Peugeot 206 1.4 XR Presence
Peugeot 207 1.6 HDI Dynamıc :) |
|
![]() |
|
Hasan Emre ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Aralık 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 69 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Hasan Emre
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hoşbulduk kardeşim aracım İmzamda yazan araç genede yazıyım Peugeot 206 1.4 XR Presence 75 hp. .
|
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
geçendede bu el freni ikazı yanıp sönen bi arkadas vardı. sanırım hidroliği azalmış, ekledi düzeldi. diğerleri için bişey diyemem.
aracın için hayırlısı olsun.kazasız belasız kullanman dileğiyle..
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Hasan Emre
![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler kardeşim cümlemiz kazasız belasız inşallah . .
|
|
|
![]() |
|
soneroo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle armıza hoşgeldiniz
sorularınıza gelince 1.ve 2. vitese geçişlerde zorlandıgını söylemişsiniz bunun 2 nedeni vardır birincisi soğuk havalarda ilk hareket anında dişliler dönüp ısınana kadar 1.ve2. vitese geçişlerde zorlama yapar çözümü şanzıman yağınızın seviyesi azalmıştır yağ takviyesi ile sorununuz çözülecektir, kayışlarınızdan gelen sese gelecek olursak gergi bilyalarından olabilir ( eğer gaza bastığınızda ince bir ses ile devam ediyorsa) diğeri ise yeniliğinden kaynakllanabilir kayış tam oturunca sesi kesecektir, elfreni ışığınızın yanma sebebi kuvvetle muhtemel fren hidrolik yağınızın eksikliğinden kaynaklanıyordur. |
|
Ford Focus 1.6 Trend Pk (2006)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |