![]() |
|
HIZ İBRESİ |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
eroglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Aralık 2012 Konum: BALIKESİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 107 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Aralık 2012 Saat 12:57 |
ARKADAŞLAR İBREDE HIZ 110 GÖSTERİYOR TRAFİK TABELASINDA(GENELDE ŞEHİR İÇİNDE VEYA GİRİŞLERDE OLAN TABELALAR) 100 101 103 ARASINDA DEĞİŞİYOR YA DA 100 DE GİDERKEN TABELALARDA 90 95 KM ARASI GÖSTERİYOR SİZ DE DE BÖYLE Mİ???
|
|
PEUGEOT 206+ 2010 1.4 BENZİN 75 HP
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet hocam gps ilede ölçtüm araç %3-4 fazla gösteriyor.
|
|
![]() |
|
eroglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Aralık 2012 Konum: BALIKESİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 107 |
acaba lastik boyutundan mı 15 jant olsa düzelirmiki? yakıt ne olur? ben hep yasal sınırda (110km) gittiğimi sanıyordum
![]() |
|
PEUGEOT 206+ 2010 1.4 BENZİN 75 HP
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Lastik boyutuyla alakalı değil hocam, siz yine 110'la gittiğinizi sanın 5-6 km düşük olur hız garanti olur.
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
vay ibre vay
![]() km sayacı tekerleyin dönmesiyle hesap yapmıyormu? e şimdi standart lastik yerine daha büyük yada daha küçük lastik olursa hızı yanlış hesaplar diye düşünüyorum. bende gps te bikaç km az yada çok gösteriyor diye hatırlıyorum. şimdi kış lastikleriyle orjinal ebata döndüm. iiki sölediniz hem denemiş olurum şimdi orj lastiklerle bakalım gps uycakmı.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben de ibreler daha fazla gösterir bilerek yapılmış bir şeydir diye biliyorum
![]() |
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |