![]() |
|
Aracımın Fiyatı Normal mi ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Aralık 2012 Saat 23:54 |
|
Arkadaşlar aracımı görücüye çıkarttım yaşının geldiğini düşünüyorum sizce fiyat nasıl ? birde araç olarak 308 veya Passat düşünüyorum Asıl amacım 508 almak fakat oldukça kaliteli bir araç olduğu için fiyatıda o derece yüksek. passat birazdaha ucuz şuan 30 - 36 bin tl arasında bir araç düşünüyorum tavsiyede verebilirseniz fakat Peugeot'tan vazgeçmicem passatıda alırsam geçiçi almayı düşünüyorum para biriktirmek maksadıyla benzinli olucak FSI düşünüyorum. daha sonra Allah nasip ederse 508 koltuğuna otururuz.
İlanım : http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-peugeot-307-hdi-dizel-alp-beyaz-i-prensesimi-satiyorum-78121279/detay/
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Piyasayı bilmiyorum ama 1683 görüntüleme ile 14 Mart'dan beri satılamadıysa fiyat yüksek demektir.
|
||
![]() |
||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
|
ya çok kişi aradı fakat daha önceki fiyatı 25,500 idi şuan fiyatı aşşağıya çektim dün aradılar 22 teklif ettiler ben istemedim. daha öncede 24 teklif etmişlerdi yine satmamıştım.
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Doğrudur Hocam söylediğim gibi piyasayı bildiğimden değil ilan süresine göre yorum yaptım.
|
||
![]() |
||
|
eyv kardeşim sağolasın yine
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Comfort modeli için fiyat biraz fazla gibi.
|
||
![]() |
||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
|
![]() Çok net açıklamış arkadaş.
|
||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Kendi aracımı da ilan verdim ne var ne yok yazdım. Aksesuarlar-bakımlar-kullanım-yakıt-kazası-yanında vereceklerim v.s Saçma sapan kişiler arayıp abuk sabuk konuşmasınlar diye bütün açıklamaları yaptım adamın bana tek soracağı konu adresim. Olabildiğince detaylı ve çok foto koydum. Verdiğim fiyata satılmayacağını biliyorum ama yine yazıyı okumayıp arayanlar oluyor. Eğer arabayı almayı düşünüyorsam kitapta yazsa okurum o arabayı bilmek isterim. |
||
![]() |
||
|
valla ustam aynı bende öyle düşündüm. sorudan önce aracımın kazası falan yok fakat tramer kayıtlarında 7 tane hasar görünüyor onlarda farları değiştirdim ve tamponları boyatmak zorunda kaldım bunlar geçmiş. anlamadım bu kadar ufak şeyleri neden geçirirler :(
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |