![]() |
|
307 İsyanı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nurettin60 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nurettin60
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Aralık 2012 Saat 23:49 |
Merhaba arkadaşlar
bu gün itibari ile gitmediğim özel servis kalmadı bıktım yemin ederim ... bu günkü olayım aracım çekişten düştü iki gün önce bilgisayara bağlattım hatayı sildiler çekiş düzelmişti 2 gün sonra yine aynısını yaptı servise gittim fan arıza gösteriyor dediler kısa devir de çalışmıyor dedi usta termostat değişecek dedi daha önce termostatı değiştirmiştim ama yine çalışmamıştı bunu ustaya dedim usta dedi taktırdığın parça arızalıdır değişelim program atalım güncelleyelim dedi tamam dedim kesin düzelecek mi evet dedi değiştir ve yine aynı fan açılmadı düşük devirde ve parça parası aldı benden tamponu inderecez tesisata bakacaz dedi işi uzun sürer dedi işim var dedim yarın gelirim dedim sinirle çıktım arabayı test etmeler yok çekiş normal yok bilmem başından savacak ... yarın gidecem zaten kavga edecem gerekirse sinirden şu an ölüyorum yani . bu servis ise d**** peugeot şaşmaz cadde üzeri bana önereceğiniz işini önemseyen başdan sağma yapmayan adam gibi adam usta var mı ?
Düzenleyen nurettin60 - 12 Aralık 2012 Saat 00:20 |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bilgisayara bagladiklarinda gordukleri hata kodlarini (aciklamalarini degil) alabilirseniz yardimci olmaya calisirim.
Arac bilgilerinizi profilinizin imza bilgi kisminda paylasirsaniz ileride tekrar bu soruyla karsi karsiya kalmamis olursunuz. |
|
![]() |
|
nurettin60 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nurettin60
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam hal ettiler sağolsunlar tamponun orda sigorta var o toksitlenmiş ondan mış
|
|
![]() |
|
eray307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
Herkes kendini anlık düşünüyor.Sorun şu,çözümü de bu diyen,gün gelir başınıza gelirse yardımım dokunmuş olur diyen yok.
|
|
2005 1.6HDI PREMIUM 112HP ŞEYTAN KIRMIZI
|
|
![]() |
|
doomer55 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
VATAN Peugeotya git işten iyi anlıyorlar. Ben çok memnun kaldım ki tavsiye üzerine gittim.
|
|
2006 307 1.6 hdi Xt Premium 100000km
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |