![]() |
|
ACİL DONUYORUM |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sukur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Şubat 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 159 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Aralık 2012 Saat 22:40 |
Arkadaşlar S.aleyküm. İyi forumlar herkese. Sorunum şu: Aracımın fırın gibi ısıtan kaloriferi "Bu aracın en sevdiğim özelliği ısıtması" dediğim gün aniden ısıtmamaya başladı. Birkaç gün sorunun tespiti için o şekilde bindiğimde farkettiğim reaksiyonlar şunlar:
Araç rölantideyken ve seyir halindeyken de (devirli olsa bile ) gaza basmadıkça soğuk üflüyor. Gaza bastığımda biraz ılıyor ama yine de olması gereken alıştığım şekilde değil. Elimi konsolun altındaki petek mi diyorsunuz radyatör mü diyorsunuz ona dokundurduğumda ise sıcak olduğunu farkediyorum. Sizce ne yaşıyorum ve çözümü nedir? Aracım LPG li 2000 model otomatik 1.4 - 206 |
|
PUG 206 1.4 XR 2000 BORDO
|
|
![]() |
|
extremex16 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2011 Konum: BURSA-Yenişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı extremex16
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracın kalorifer sistemi manul mi otomatik mi eğer manuel ise kumanda kollarında sıkıntı var demektir.Otomatik ise kaloriferi kumanda eden kısımdadır diye düşünüyorum.
|
|
307HDİ Premium 1.6 110BG Obsidyen Siyah
|
|
![]() |
|
sukur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Şubat 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 159 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne kadardır onun masrafı
|
|
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
genelde 307lerde duyuyordum ama 206larda da olabiliyor. Bu panelin içinde ısıtma için bir elektrnik parça var. O zamanla deforme oluyor hatta bir kaç kişi aynı sıkıntıyı yaşamış ve 5tl lik bir parça ile sorunu kolayca gidermişti. Tam kim yaptı ne zaman yaptı hatırlamıyorum ama forumda var diye biliyorum bir araştırın derim.
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Hocam kuzenim kangoda benzer bi durum yaşamıştı hiç sıkıntı yokken bi sabah kalkmış binmiş araca kalorifer ısınmıyor, 3-4 saat donmuş araçta, ertesi gün sanayiye gitmiş kalorifer peteği tıkalı demişler 1 şişe porçözle açmışlar.
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Birkac sebebi olabilir.
1. Sogutma suyunun seviyesini kontrol edin, eksik ise bir yerden kacak olup olmadigini tespit edin, 2. 1 tamam ise sistemde hava olup olmadigini kontrol edin, 3. 2 tamam ise ve aracinizda antifirizli sogutma suyu kullanmiyor iseniz devirdaim pompasini kontrol edin/ettirin. Düzenleyen koliva - 11 Aralık 2012 Saat 21:32 |
|
![]() |
|
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
digital Mİ Analog MU ?
|
|
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
|
![]() |
|
ÇÖZÜLDÜ: Arkadaşlar utanarak söylüyorum. Aracımın suyu bitmiş. Kimbilir ne zamandır öyle kullanıyorum. Açıp baktığımda takır takır kurumuştu. Nasıl çalıştı o araba neden hiç hararet yapmadı şaşkınım. Hava yapmasın diye kendim su koymak ve hiç orayı açmak istemiyordum ama bu bana bi ders oldu. Bundan sonra hep kontrol. Hepinize teşekkürler
|
|
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
aslanı yakacakmısın vallah.. gecmıs olsun dıyelım bundan sonra kontrol:)
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
ByHack ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2011 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
Merak etmeyin Soğutma suyu deposunun kapağını açmakla hava yapmaz aracınız. Selametle...
|
|
307 XT (2004) 1.6 110 Hp....BRC Seq24 LPG
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |