![]() |
|
Motor diagnostik ışığı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sarpedon ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2012 Konum: Çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Aralık 2012 Saat 13:49 |
Aracımı 3 hafta önce aldım.2001 model 206 1,4 xr.153 000km de.Aracımı kullanırken diagnostik ışığı yandı fakat bazı kullanıcıların bahsettiği gibi güç kaybı,stop,vs. anormal bir durum ve sesli ikaz olmaksızın şuan sürekli yanıyor servisden aldım aracımı,periyodik bakımları yapıldığını belirttiler. Fakat anlamadım neden böyle bir durumla karşılaştım.
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bildiğim kadarıyla o ışık değişik istasyonlardan yakıt alınca falan yanıyor. aracın gidişinde falan hiç bir sorun gözükmeyip, sonra hiç beklenmedik bi zamanda kendiliğinden sönüyor. tabi uzun süre yanmaya devam ederse aracı bi bilgisayara bağlatıp ne hatası olduğuna bakmakta fayda var.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
sarpedon ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2012 Konum: Çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
Hocam sürekli shell den alıyorum benzini fakat 3 farklı istasyondan aldım son bi haftalık dönemde ve 95 mi 97 oktan mı verdiler benzin hatırlamıyorum.95 ile 97 oktanın karışması da sebep olabilir mi acaba?
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
yani genelde yakıttan diye duyuyoruz etraftan. sende baya bi karıştırmışın anladığım kadarıyla. tavsiyem devamlı aynı istasyondan alman. dedğim gibi sönmezse bi serviste bilg. bağlatırırsın.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
Hocam ışık az önce söndü kendiliğinden artık sürekli aynı yerden alırım benzini büyük ihtimalle benzin muhabbetiydi
|
|
![]() |
|
Seramana ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
Yüksek rakıma tırmandınızmı mesela ankara bolu istabul güzergahı gibi?
|
|
2011 Alp Beyaz 308 1.6 HDI Auto6R Premium Plus
|
|
![]() |
|
Bursa anatolium kapalı otoparktan çıktım çevre yolunda ilerlerken yandı
|
|
![]() |
|
Seramana ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
Benim aracımda da aynı şey oldu. Servise görtürdüm yüksek rakım (düşük basınç irtifası) çıktığımdan ötürü turbo eşik basınncı yükselmiş. Önemli bir şey değil diyip düzelttiler belki böyle bir şeydir.
|
|
2011 Alp Beyaz 308 1.6 HDI Auto6R Premium Plus
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |