![]() |
|
Otomatik Silecek Hakkında |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zamboglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Aralık 2012 Saat 13:15 |
Merhaba değerli arkadaşlar.
307 sw 203 model aracımı yeni aldım fakat otomatik sileceği nasıl çalışıyor aanlayamadım. hep otomatik bölümünde duruyor ama yağmur yağınca kendiliğinden silmiyor. Her sferinde kendim çalıştırıyorum. Acaba devreye sokulması mı gerekiyor yoksa arızalımı. Şimdiden teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam araç her stop edip çalıştığında otomatik silme devre dışı kalır tekrar devreye almak için, silecek kolunu 0 (sıfır) konumuna getirip tekrar auto konumuna getirmek gerekir. Eğer hala çalışmıyorsa arızalı olabilir.
|
|
![]() |
|
mehmet_2 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: erzincan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
silecek kolunu aşağı doğru bas bırak devreye girer
|
|
MEHMET
|
|
![]() |
|
EnSoNiQ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2012 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 512 |
her stop ettiğinizde otomatik moda tekrar geçmeniz gerekli yoksa çalışmaz
|
|
Peugeout 307 XT BVA Hatchback 2004 Model
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |