![]() |
|
Satıldı 34 ZM 9364 :( |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Aralık 2012 Saat 10:42 |
|
Bugün İtibari ile arabamı satmış bulunmaktayım yeni alıcısına hayırlı olsun allah kısmet ederse 2009-2010 honda Civic arıyorum ama pejo ailesinden ayrılmak yok
![]() |
||
![]() |
||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hayırlısı olsun alanada satanada. |
||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
hayırlı olsun.
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Alper dün akşam telefonla konuştuk bugün parça alacaktık senin arabaya hiç bahsetmedin, bende şimdi senin parçayı sorgulamaya başlayacaktım. Hayırlısı olsun
|
||
![]() |
||
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
alanada satanada hayırlı olsun.
|
||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
||
![]() |
||
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
|
ne kadara sattın?
|
||
206 Roland Garros 1,6 16V
|
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
Hayırlısı olsun
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
|
Hayırlısı olsun alacağınız honda otomatik'mi olucak düz vites mi.
|
||
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
||
![]() |
||
|
abi telefonda anlattığım gibi akşam geldiler kapora bıraktılar gittiler herşey ani oldu bugün teslim ettim :)
|
||
![]() |
||
|
20.000 TL
|
||
![]() |
||
|
Onuda aldım allahın izniyule bir saat oldu 2009 model benzin+Lpg beyaz Honca Civic aldım düz vites otomatikde egzos iyi olmuyo :))
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Tekrar hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin |
||
![]() |
||
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
|
hayırlısı olsun. boya-değişen-km durumu neydi? ben de hanıma cc düşünüyorum da o yüzden soruyorum.
|
||
206 Roland Garros 1,6 16V
|
||
![]() |
||
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
|
![]() |
||
HONDA CİTY 1.4 ES
||
![]() |
||
|
Kaç bin km'de falan biraz bilgi verseniz hatta resim çekin en kısa zamanda görelim birde
![]() Düzenleyen fTh206 - 10 Aralık 2012 Saat 17:21 |
||
HONDA CİTY 1.4 ES
||
![]() |
||
|
34.000 TL, 130.000 KM'de
|
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
Hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız kullanmak nasip olur inşallah honda forumlarına felan kaçma sakın aracın resımlerını beklıyoruz :)
Düzenleyen mekanuaes - 10 Aralık 2012 Saat 17:53 |
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
EnSoNiQ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2012 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 512 |
|
hayırlı olsun allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin alanada satanada :)
|
||
Peugeout 307 XT BVA Hatchback 2004 Model
|
||
![]() |
||
|
teşekkür ederim abim :))
|
||
![]() |
||
|
eyvallah abim teşekkür ederim :)
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |