![]() |
|
206 xt Çalışmama cozuldu |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
sarbasmurat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sarbasmurat
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Aralık 2012 Saat 10:41 |
|
206 xt 2001 model otomatik vites aracım var yaşadığım sorunlar
Motor ısındıktan sonra stop ediyorsun bir daha çalışmıyordu krank mili pozisyon sensörü hatası dediler değiştirdik mars motorunun dislisi yuzunden yapiyormus Düzenleyen sarbasmurat - 24 Şubat 2013 Saat 19:21 |
||
Peugeot 206 xt 1.6 otomatik
|
||
![]() |
||
sarbasmurat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sarbasmurat
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sanırım konuyla ilgilenen kimse yok
|
||
|
||
![]() |
||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
benim bi fikrim yok ama bilgili arkadaslar konunuzu görünce size yardımcı olacaklardır. geçmiş olsun.
|
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sarbasmurat
|
arkadaşlar yardım sever kimse yokmu?
|
||
|
||
![]() |
||
katipahmet ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ağustos 2012 Konum: mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 85 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı katipahmet
|
motor ısındıktan sonra aracın çalışmamasını da ilk kez duydum. sonucu ben de merakla bekliyorum.
|
||
2004 model 1.4 motor tiptronik vites 206 (LPG/benzin)
|
||
![]() |
||
svgkhn ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2010 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 137 |
|
slm geçmiş olsun aracı servise gösterin sanayiye falan götürmeyin servisde yapılan işlemler garantili dir ve takip edin işi
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sarbasmurat
|
ikitellideki servis sadece bilgisayarla bakmak icin 80 tl istedi tespitten sonra yapilacak parca ve isciligi soyleceklermis onay aldiktan sonra tamir ediyorlarmis
|
||
|
||
![]() |
||
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
|
dısarda özel servise götur hocam o ne ole:)
|
||
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sarbasmurat
|
hic kimsede boyle bir sorun olmamismi ?
|
||
|
||
![]() |
||
soneroo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
|
bahsettiğiniz ısınma derken hararet göstergeniz kaçı gösteriyordu ?
1.vitese geçerken ki vuruntu haret yüksekkenmi yapıyor sadece ? motor soğukken marş alma durumu nasıldı ? |
||
Ford Focus 1.6 Trend Pk (2006)
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sarbasmurat
|
90 dereceye geliyor fan devreye girdikten sonra 70 dereceye geliyor asil sorun sonra basliyor stop ettin mi bir daha calismiyor taki iyice soguyana kadar |
||
|
||
![]() |
||
cinar87 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
|
dostum avrupa yakasındaysan LİON SERVİS bayrampaşa, anadolu yakasındaysan HAZARBEY OTO kadosan a götür bence.
|
||
![]() |
||
soneroo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
|
sarbasmurat sormak istediğimi tam soramamışım herhalde
marşa bastığınızda marş motorunuz dönüyormu yoksa hiç ses gelmiyormu ? motor soğukken marşa bastığında herhangi bir problem varmı ? geç çalışma yada zor çalışma gibi ? |
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sarbasmurat
|
|
||
|
||
![]() |
||
|
ozaman sorun enjektör sisteminizde motorunuz ısındıktan sonra çalıştıramıyorsanız enjektörlerinizin yanma odasına püskürtmüş olduğu yakıt fazlalığından dolayı motorunuz boğulmuş olur ne yaparsanız yapın aracınız çalışmayacaktır ve sunu unutmayınızki siz her marşa bastığınızda enjektörleriniz boğulmuş motorunuza sürekli olarak benzin gönderecektir buda boğulma süresini uzatacaktır bu durumda yapmanız gereken 10 -15 dakika bekleyip tekrar çalıştırmak olmalıdır çözümü ise enjektör sisteminizi kontrol ettirmeniz.
|
||
|
||
![]() |
||
zgr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
|
arkadaşım geçmiş olsun. benim aracımda da çözülemeyen bir stop sorunu vardı. araç stop ediyor.15-20 dk. kadar çalışmıyordu. pekçok parça değişti. ateşleme bobini,grank sensörü,elektrik kabloları. ama çözemedi kimse. en son nette de adı çok duyulan bir ustaya götürdüm.hemen halletti. haftada 1 tekrarlardı.şükür 1 ay olacak daha sorun yok.benim aracımda beynin altındaki bir soketi değiştirdi. hallodu. dilersen ustanın adını yerini msj atabilirim. belki o yardımcı olabilir.
|
||
2001 206xt 1.6
|
||
![]() |
||
Semih ÇAVDAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2012 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Semih ÇAVDAR
|
Aynı sıkıntıyı eski aracımda yaşamıştım... EGR (eksoz gazı resirkülasyonu) Valfini Temizletip yeni contaları takıldı düzeldi... Yalnız bu da sorunumun en son çözümüydü :((( sizin gibi uğraşmıştım... EGR valfini de dile getirin...
|
||
Eski nick Gallardo...
2000 Model 206 1.6 Roland Garros... |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sarbasmurat
|
ilginize tesekkur ederim arkadaslar
abimin arkadasi maslkata tamirci onunla gorustum radyatorleri panjur ve tamponu sokturup temizlememi tavsiye etti sogutma suyunuda temizleyip antifiriz olcumunude yaptircam sonra tekrar denemeye devam arizayi ariza sinyali ve kod vermedigi icin cozemiyoruz arkadaslar
|
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sarbasmurat
|
dun aksam yine ayni sorunu yasadim:(
arabayla yola ciktim hersey normaldi trafik vardi malum istanbulun sorunu yaklasik 1 saat sonra eve geri dondum kontagi kapattim tekrar calismadi arac Trafikte isindi 90 dan sonra fan devreye girdi ve isiyi dusurdu Garip olan hicbir ikaz uyarisi olmuyor
|
||
|
||
![]() |
||
|
ozaman sorun enjektör sisteminizde motorunuz ısındıktan sonra çalıştıramıyorsanız enjektörlerinizin yanma odasına püskürtmüş olduğu yakıt fazlalığından dolayı motorunuz boğulmuş olur ne yaparsanız yapın aracınız çalışmayacaktır ve sunu unutmayınızki siz her marşa bastığınızda enjektörleriniz boğulmuş motorunuza sürekli olarak benzin gönderecektir buda boğulma süresini uzatacaktır bu durumda yapmanız gereken 10 -15 dakika bekleyip ( yani içerideki fazla benzinin uçmasıyla tekrar çalıştırmak olmalıdır) çözümü için ise enjektör sisteminizi kontrol ettirmeniz gerekmektedir. |
||
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |